Šta je novo?

garmin 200w i 205w razlika

Misha R

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2001
Poena
619
Da li je neko imao prilike da koristi ove uredjaje.

razlika u ceni je 5000 dinara, pa me zanima koliko je 205w brzi i sta je jos bolje nego na 200w modelu da bi opravdalo tu razliku.

Da li se isplati uzeti 200w nov je 16800 ...

Za brzinu ne znam, imao sam prilike da koristim samo model 200W. Sto se tice razlika 205W podrzava TrackLog, moze da se bira izmedju ABC i Qwerty tastature, sto je bolje jer 200W ima samo ABC, zatim kada se mapa dovoljno umanji prikazuje reljefne boje, ima duplo vise mesta za favorite i waypoint-e, ima opciju Where am I? za prikaz najblizih POI-a, Panoramio foto navigaciju, i po specifikacijama autonomiju kracu za 1h.
Posto se 200W sada prodaje po toj ceni, mislim da se ne isplati davati preko 20000za 205W, jer ce te i 200W odvesti tamo gde zelis isto kao i 205W.

Poslednja izmena:
i razlika je u samom meniju,205 ima slikovitiji meni i podrzava 3d mape koje 200 ne podrzava sve u svemu isti su ali je 205 novi model a 200 je u end of life znaci rasprodaju ih zbog novih modela,bolje 205 :)

Imam jedno pitanje na brzaka, hitno mi je :) Da ne otvaram temu, slično je pitanje.. Zanima me da li postoji neka druga razlika izmedju modela 205 i 255 sem u več instaliranim kartama? Zvao sam Garmin u Sloveniji i kažu mi da je samo u tome razlika i da je sve ostalo totalno isto. SLobodnog mesta na 205 je 680Mb, na 255 pa 300MB. Ja ću svakako da stavljam gore AdriaROute, SCG route i City Navigator Europe tako da me ne interesuje šta trenutno ima gore :) Razlika je dosta plus našao sam u Austriji za 99€. Jedino što ne znam šta sve ide od opreme pri kupovini, ne razumem nemački. Nadam se da če da se nadje neka dobrica da mi prevede tj pomogne :)
Naravno, ja bih tu alpsku regiju maknuo i instalirao City Navigator Europe koji već postoji na 255. Nadam se da je ovo izvodljivo

Evo linka
http://www.mediamarkt.at/?cat=N04.0...t=T00.00.10.90.&creator=GARMIN&selection=-1:3

Hvala unapred

Poslednja izmena:
standardni paket ti je

uredjaj
punjac za kola
vakum za staklo sa drzacem
disk koji se lepi na dash-board od auta ako neces na staklo
knjizice garminove i na uredjaj stave promo mape,uglavnom topografske

Hvala. Još kad bi mi neko odgovorio na prvo pitanje vezano za razliku izmedju 205 i 255 bilo bi super :)

Nazad
Vrh Dno