Nista nije postigaoTreba da im zaprjeti tuzbom i dobice novu kartu ili pare nazad!
Nista nije postigao
znam da ih je kontaktirao i sapphire i nije ispalo nista samo je rekao da vise nece da kupuje nista od tamo i to je to
I ja čitam i ne razumem kako to da je u pravu....ali nije u pravu.
I ja čitam i ne razumem kako to da je u pravu....
Ne gubi se nista sta vise natezi da crkne u garantnom roku pa da dobijes novo![]()
Upravo tako i ovo nije prvi put da vidim da neko "savetuje" przenje i da se nada otkazivanju u garantnom roku kako bi se dobilo nesto bolje iz nove geenracije. I posle se bunite sto j.ebu kod reklamacija...pa nije, ali srpska posla. zna da nije u pravu, ali nema veze, lagace, slozice pricu, precutavace, slozice, sve samo da ne bude na gubitku.
"nije sloba kriv..."
ne stoji, jer se jako malo komponenti fabricki reklamira kao "OC" primerak, i za jako malo stvari vazi garancija.
ti od pocetka tvrdis da treba cepiti, i jos super ako ti crkne. to je taj mentalitet.
a situacija iz MK je dosla tek posle, i ako oni znaju da je on OC, sta mislis kako znaju? covek je odvrnuo napon u pm, cim je istopio delove grafike. napon i temperatura. to sto sapphire pravi OC program apsolutno nema veze ni sa cime. i asus pravi monitore, pa to ne znaci da na asusove slusalice mozes da spojis grafiku.
Upravo to.ne stoji, jer se jako malo komponenti fabricki reklamira kao "OC" primerak, i za jako malo stvari vazi garancija.
ti od pocetka tvrdis da treba cepiti, i jos super ako ti crkne. to je taj mentalitet.
a situacija iz MK je dosla tek posle, i ako oni znaju da je on OC, sta mislis kako znaju? covek je odvrnuo napon u pm, cim je istopio delove grafike. napon i temperatura. to sto sapphire pravi OC program apsolutno nema veze ni sa cime. i asus pravi monitore, pa to ne znaci da na asusove slusalice mozes da spojis grafiku.
Info koji ja imam je da sto se tice procesora - garancija vazi sve dok procesor nema fizickih ostecenja na sebi i da se ne vidi da je nesto sprzeno/spaljeno...
Sto se tice grafickih za moju bivsu GTX 780 Lightning koju sam reklamirao situacija je bila da je prolazila testove na stock klokovima, medjutim na moje insistiranje kartica je vracena u servis, odradjen je dodatni OC (jer sama kartica je prosto namenjena OC-u) i testiranje i kartica je pocela da pravi probleme tako da je garancija prihvacena iz drugog puta i sve proslo korektno na kraju.
Svoj slucaj sam detaljnije ispisao u temi o Zastiti potrosaca ali konkretno i ukratko problem sa prvom karticom (koja se OC kao blesava) je bio srednji ventilator koji je pravio cudan zvuk preko odredjene brzine.@dox sa tobom je bila situacija da si kupio flagship karticu doticnog proizvodjaca, i prosto si dobio ISPRAVAN ali ocajan primerak.
videli su da ces da pricas sve i svasta okolo, i zakljucili da im je jeftinije da ti daju drugu a tu prodaju kao second hand/daju kao zamenu, nego da gube kupce.
to si dobio ne zbog uvoznika, nego zbog proizvodjaca, koji nije hteo da gubi high end kupce zbog nekog ko je nezadovoljan losijim primerkom koji je dobio.
Dobijaš samo onoliko koliko piše na računu.Cek ja ne planiram namerno da przim kartu i slicne stvari.
Ali npr paltio sam kartu danas 23000 i za 2 godine mi rikne.Koji ja novac dobija.,onaj koji sam dao ili npr po zadnjoj ceni po kojoj je karta prodata dok je bila u prodaji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari