Šta je novo?

Garancija ili ne?!

HerbalKing

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2008
Poena
320
evo kao sto vidite u prilozenom, da li slati na garanciju ili ne? U pitanju je laptop:)
pozdrav.
I jos jedno pitanje dal ce prihvatiti garanciju?:)

Prilozi

• 29-September-2012_01-02.png
    29-September-2012_01-02.png
    90.5 KB · Pregleda: 151
  • 29-September-2012_01-541.png
    29-September-2012_01-541.png
    90.5 KB · Pregleda: 169
Ajde instaliraj sa
Cristal Disk Info
i
Hard Disk Sentinel
tu daju konkretne brojeve pa da se vidi ...

Sto ne volim tako da vidim ...
Meni se po sentinelu cini da je "za sada ok"...
Pise u sentinelu :"
There are 39 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further."

Ovako mi nesto je mnogo lepse i preglednije kad se daju slike

Prilozi

• cdi.jpg
    cdi.jpg
    205.2 KB · Pregleda: 95
  • hds1.jpg
    hds1.jpg
    246.7 KB · Pregleda: 103
  • hds2.jpg
    hds2.jpg
    301.9 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
Za sad mi se čini da su loši sektori već relocirani, tako da daljih problema ne bi trebalo biti (odradi opet error scan). Prati svakodnevno stanje tog harda, vidi kako se ponaša. Na kraju krajeva, odraditi low level format tj bolje reći ''pisanje nula''. Ako to ne pomogne i ponovo se bad sektori pojave posle nekog vremena, reklamiraj.

Kažem to, jer kad pošalješ u servis hard/laptop, isto to će i servis da uradi.

evo pokrenuo sam hdd regenrator za sada je nasao 0 bad secotra na 40% :) lol kao nema sta da popravlja dok drugi programi javljaju bad videcemo do kraja, ni sam ne znam sta da radim vise..

0 bad sectora na 100% sad radim low level format..

Veoma interesaTno, u hirens boot nisam nasao, nasao sam neki WD skener za bad sektore i tako tome slicno, on nista nije nasao onda sam restartovoa komp ponovo pogledao i healt mi je sad 100% nema nikakav eror niti bilo sta:)

just say LOL :D

E sad mu samo parati zdravlje sa Cristal Disk Info i Hard Disk Sentinel...

aj da javim zamenjen hdd, uspesno:) dobio sam samsung malo bolji 7200 16mb cashe: -)

Nazad
Vrh Dno