Pa valjda prvo pitas za uslove ( garancija.... ) pa onda kupujes...
Ko te tera da kupujes kod njih ako nisi zadovoljan onim sto nude ?
Recimo da je svuda u svetu 3/5 pa nisam pitao to, a cena je bila JAKO dobra. 30% nizhe nego bilogde u gradu.
Nisam 🙂
Ja ne znam kako da ti objasnim ali za mene je CT brand ...znachi deluje kao PRAVA prodavnica komp. robe za razliku od skoro svega drugog u NS. Uvoznicu/zastupnici svega i svachega...nisam tako neshto ochekivao. Koliko sam skontao na sajtu svuda moraju da daju 5 godina...zato mi je nejasnocja, ponadao sam se da je devojka<prodavachica> neinformisana....da to je us rbiji veoma mogucje.
Otkad je jedna mom drugu rekla: zar ti ja stvarno delujem kao neko ko zna koja od tih grafichkih je bolja 🙂 Shvatio sam da je u srbiji sve mogucje, ajde da je metro ili tako neshto ali specijalizovana prodavnica.....sramota 🙂
al si zaboravio znacajan sve prisutniji faktor:
doplatne garancije... od kojih radnje vrlo lepo zaradjuju...
Ma ok kontam ja sve to.
Nije frka i da je godinu dana samo mi delovalo smeshno, a ct mi nije odgovorio na mail pa reko mozhda neko zna neshto vishe.
Ma, Maxonju i Nedju bi izbacili napolje, cim bi poceli da palamude o pixel-ima, vertex-ima i svakojakim ostalim shader-ima... :d:dSad zamisli recimo koliko jedan Nedjo, Max, Delimir i jos nekoliko velikih znalaca ovde na forumu znaju vise od mene i kakav bi oni ostavili utisak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari