Šta je novo?

Gaming sluske

Serbian91

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2009
Poena
350
Koje sluske bi preporucili pre svega za igre? Budzet do nekih 100-110e. Moze i malo preko ali da je bas rec o ekstra sluskama :D.

Imam Logitech G35 vec nekih 6-7 godina, mikrofon je crko pre par nedelja i nisu vise bas u najboljem stanju pa trazim zamenu.

Jedan lik koji je uzeo pojacalo kod mene je koristio beyerdynamic dt990. Nisam gamer, navedene slusalice drzim audiofilskim, ali on kaze da su savrsene za pozicioniranje u igri.

Čuo sam da HyperX Cloud imaju jako dobar mikrofon i više nego pristojan zvuk... Možda da i njih ubaciš u razmatranje? Ako prvenstvo hoćeš dobar mikrofon onda definitivno modmic 4.0 i neke dobre sluške (tipa Beyerdynamic, Senheiser itd...). Alternativno ako imaš para AudioTehnica gejming sluške (zaboravih kako se zovu) ili Sennheiser - ja imam Sennheiser PC360, one imaju kristalno čist zvuk na mikrofonu. Kupio sam ga za 100 e polovno na bench oglasima

A sta mislis, izmedju tih Kingston i Superlux hd681? Ili mozda nesto trece? Trebaju mi slusalice pre svega za igranje, uglavnom BF4 i drugi FPS-ovi gde je pozicioniranje bitno. Neka cena koju sam sebi odredio je do 100e ali ako nesto bas vredi nije problem ni da se opruzim koju desetinu evra vise. Mikrofon mi nije bitan, potenciometar je pozeljan.

Razmatrao sam Razer Kraken i Steelseries Syberia V2 do sada ali nekako su ostale u drugom planu, iza Kingstona i Superlux.

Nemam pojma, nisam ''gamer'' i ne znam kako da ocenim zvuk u skladu sa tim, znam samo da je sa hd7 zvuk u igrama za mene odlican (u svakom smislu pa i pozicioniranje), nekoliko naslova koje sam presao sa tim sluskama - sve je zvucalo odlicno ali ne igram mp, ne koristim mikrofone i slicno pa ne mogu nista vise da napisem. Jedino da proguglas malo vise oko tih slusalica..

Ja bih predlozio SS 5Hv2

5Hv2 najgora moguca solucija

inace uzmes ako vec "bacas" pare lepo "Sennheiser PC350 SE" i zavrsis pricu za sva vremena

Obrazlozi svoju tvrdnju.
5Hv2 nemaju prenaglasen bas, odlicno se cuju detalji u igri, udobne su i nema bolova nakon dugog nosenja, retractable mic koji je jako dobar.
Svi mi znamo sta je najbolje i najskuplje ali gde da nadje Senn a pogotovo gde da ih nadje za 100-110 keka? Ja dajem komentar samo za ono sto sam licno trosio

Poslednja izmena:
Vrh Dno