Pobesnelo_pile
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.11.2007
- Poena
- 320
Koliko ima smisla uzimati iste ukoliko ce im primarna namena biti muzika i filmovi, pa tek onda gaming? Ja sam, kao i vecina nas laika, basshead i fine razlike u reprodukciji tonova razlicite visine tesko detektujem. To naravno ne znaci da ne pravim razliku izmedju bunarskog zvuka nekog canyona i hifi zvuka sennheisera, ali znaci da mi cesto vise leze "nabildovane" sluske od ovih hifi kojima, bar za moje licne preferencije najcesce fali basa. E sad, cackao sam po forumu ali nisam naisao na previse komentara za gaming sluske, a imam utisak da njih bas zbog igara malo bilduju i pumpaju im bass. Kakvo je Vase misljenje o gaming sluskama i jos vaznije kakva su iskustva. Od nekih zanimljivih modela naisao sam na:
1. Genius Mordax
2. Genius Cavimanus
3. Creative HS800 fatality
4. Creative Draco
5. Creative tactic3d alpha
6. Creative tactic3d sigma
7. Logi g35
8. Logi g930
9. Plantronics gamescom 780
...
Aj neki savet...planiram da se ponovim u buducnosti, a ne znam na koju stranu da krenem. Cenim da bi ljudima koji slusaju pretezno elektronsku musiku i vole malo jace bassove ova tema takodje koristila, ako nista onda bar kao smernica da li da bacaju novce na gaming sluske ili ipak pojure neku varijantu hifi + pojacalo
1. Genius Mordax
2. Genius Cavimanus
3. Creative HS800 fatality
4. Creative Draco
5. Creative tactic3d alpha
6. Creative tactic3d sigma
7. Logi g35
8. Logi g930
9. Plantronics gamescom 780
...
Aj neki savet...planiram da se ponovim u buducnosti, a ne znam na koju stranu da krenem. Cenim da bi ljudima koji slusaju pretezno elektronsku musiku i vole malo jace bassove ova tema takodje koristila, ako nista onda bar kao smernica da li da bacaju novce na gaming sluske ili ipak pojure neku varijantu hifi + pojacalo