Vista
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.11.2008
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- INTEL Core 15-13600K + BE QUIET! Dark Rock Pro 4
- Matična ploča
- ASUS PRIME Z790-A WIFI
- RAM
- Kingston Fury 32GB Renegade DDR5 6000MHz CL32
- GPU
- MSI GeForce RTX 3080Ti Gaming X Trio
- Storage
- Kingston Fury 1TB Renegade M.2
- PSU
- SEASONIC Focus PX 850W
- Kućište
- BE QUIET! Pure Base 500DX
- Monitor
- Samsung Odyssey Neo G7 + Asus VG248QE
- Miš & tastatura
- Logicetch G502 + Hama uRage Cyberboard
- Ostale periferije
- Sony WH-1000XM5
- Laptop
- MacBook Pro M1
Treba mi nova masina, obzirom da je stara iz 2010. posluzila svrsi do dana danasnjeg a i dalje traje, dosao je red za necim novim i ludim.
Ne treba mi periferija ni monitor, znaci samo konfiguracija da kazem - kuciste.
Totalno sam ispao iz te cele hardware price, bukvalno pojma nemam sta da gledam.
Nece masina imati nikakve neke zahtevne potrebe, samo zelim da uzmem sebi nesto sto ce me 'ciniti srecnim' dok budem igrao WoW, LoL i WoT.
Limit mi je 350k ali dolaze u obzir i jeftinije varijante, normalno
Pre dok sam se lozio na HW, bio sam intel i nvidia fan, ne znam sad kakva je situacija sto se toga tice pa bih zeleo da cujem vase savete i predloge.
Znam da mi treba 1TB SSD i to je jedino sto znam, a za ostalo cu vas poslusati sta budete imali da mi predlozite.
Ideja mi je da komp uzmem pre izlaska WoW: Dragonflight-a, to je 28. Novembra recimo znaci imam fore do tad da gledam i biram, pa izvolte ljudi - pucajte
Ne treba mi periferija ni monitor, znaci samo konfiguracija da kazem - kuciste.
Totalno sam ispao iz te cele hardware price, bukvalno pojma nemam sta da gledam.
Nece masina imati nikakve neke zahtevne potrebe, samo zelim da uzmem sebi nesto sto ce me 'ciniti srecnim' dok budem igrao WoW, LoL i WoT.
Limit mi je 350k ali dolaze u obzir i jeftinije varijante, normalno
Pre dok sam se lozio na HW, bio sam intel i nvidia fan, ne znam sad kakva je situacija sto se toga tice pa bih zeleo da cujem vase savete i predloge.
Znam da mi treba 1TB SSD i to je jedino sto znam, a za ostalo cu vas poslusati sta budete imali da mi predlozite.
Ideja mi je da komp uzmem pre izlaska WoW: Dragonflight-a, to je 28. Novembra recimo znaci imam fore do tad da gledam i biram, pa izvolte ljudi - pucajte