Mrljesana
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.06.2013
- Poena
- 255
Nakon 5 godina napokon sam naišao na prepreku preko koje moj sadašnji računar ne može. Trenutno igram WoW:BFA, i jednostavno neigrivo je dok mi je Legion radio sasvim normalno. Sad gledam šta bih mogao da sastavim do nekih 500e, ne daje mi se mnogo jer ne koristim toliko računar osim za igre. Većinom sam za laptopom tokom dana.
Sad stvarno ne znam kako da izbalansiram, WoW je cpu-heavy igra sad ne znam dal će R3 moći da je izgura na nekih 60fps a ako bih uzeo R5 bio bih uskraćen grafike a želeo bih možda da odigram i neke novije igre. Teško šta bih mogao da zadržim iz stare konfiguracije a da nije HDD tako da mi treba maltene sve.
Više bih volio Ryzen mada prešao bih i na Intel
Koliko vidim da za tu cenu su aktuelne sad i3-8100 + 1060 3gb. Da li je bolje ići na takvo nešto ili ipak R3 1200 npr.?
Mogu mađari, voleo bih novo mada može polovno u garanciji ako je dobra baš ponuda. Zahvaljujem!
Sad stvarno ne znam kako da izbalansiram, WoW je cpu-heavy igra sad ne znam dal će R3 moći da je izgura na nekih 60fps a ako bih uzeo R5 bio bih uskraćen grafike a želeo bih možda da odigram i neke novije igre. Teško šta bih mogao da zadržim iz stare konfiguracije a da nije HDD tako da mi treba maltene sve.
Više bih volio Ryzen mada prešao bih i na Intel
Mogu mađari, voleo bih novo mada može polovno u garanciji ako je dobra baš ponuda. Zahvaljujem!