Šta je novo?

Gaming Konfiguracija 30.000

zhao11253

Poštovan
Učlanjen(a)
10.07.2014
Poena
51
Pozdrav svima, treba da sklopim Gaming Konfiguraciju pa mi treba mala pomoc. Elem, iznos od 30.000 uzimam na kredit u Eorobanci pa sam izbrisao prodavnicu W.. W.. Ne trebaju mi sve komponente, imam Hard disk Maxtorov od 500gb, Bluberry kuciste i Dvd Rom. Igrice koje pretezno igram su Dota2, Fifa, PES, CS GO, pa me interesuje sto veci Frame Rate. Hvala vam unapred :)

^ Ako je samo za te igre onda ti je dovoljan neki celeron g1820 i neka h81 ploca,4gb rama (jedna plocica), 500w i r7 260x.
Capture123.PNG

Poslednja izmena:
Ne znam da li je dobra ideja uzeti neki jači procesor, npr. intel i3 ili Amd A10 serija, i igrati na integrisanoj grafičkoj. Kasnije kada budeš mogao kupiš grafičku i imaš pristojan Pc. Ako ti odgovara ova kombinacija vodi računa da uzmeš normalno napajanje da kasnije kada kupiš grafičku ne moraš da menjaš napajanje.

Ceprkao sam nesto po forumu i snimio sam ovaj intelov novi g3258, pa sam mislio da uzmem njega u kombinaciji sa nekom asus h81 plocom i nekom grafickom da jo bude cena oko 7,8 hiljada i napajanje i RAM po 5 hiljada

Ne bih da ti ubijam volju, ali za 30 hiljada teško da možeš da sklopiš gejmerku mašinu. Dobro je što već imaš neke delove. To može da ti uštedi malo novaca. Nemoj da kupuješ u firmi na W jer je za oko 5-10% skuplja u odnosu na firnu na E.

Ono što je napisao AMD Gamer, je o.k. Možda samo malo jači procesor.

A znam brate, to mi je najveci problem za firmu na W. Ali samo u njoj ima preko eurobanke kredit bez kamate. Jedino ako uspem kevu da ubedim da ovako digne kredit samo kes, onda cu hvala bogu da trazim gde sta ima najjeftinije

Taj kredit bez kamate, je u stvari kamata koju kupac plaća. Zato se javlja toliko velika razlika u ceni.

Mislim da se "Gaming" iz naslova teme treba skloniti posto se za 30.000 ne moze sklopiti gaming masina, poslusaj savet 'Amd Gamer-a' iz 2.posta. :)

Gaming pise zato sto ja takav kompjuter trazim, vreme na njemu prvenstveno provodim igrajuci igrice. Za 30.000 moze svasta da se kupi, ali ja zelim da ih usmerim ka Gaming upotrebi. Voleo bi i ja da imam 1000 evra za kompjuter ali trenutno nisam u situaciji. Mozda jedino da probam da promenim naslov u " kompjuter do 30.000 kobajagi gaming" ako ces ti biti srecniji :)

Da sam na tvom mestu gledao bi polovno sa garancijom jer za 300 eura mozes ako ti se jako malo posreci da uzmes konfu koja bi te inace kostala oko 500 e u prodavnici,tj komponente...

Poslednja izmena:
Vrh Dno