Šta je novo?

Gaming komp i5 + gtx 1060

Bunarssen

Cenjen
Učlanjen(a)
14.05.2013
Poena
160
Drugar kupuje komp,

Must have:
i5-6xxx nema u planu overlock
gtx 1060
usb 3.0 na front panelu
2x4GB ram
250/256 SSD
bez hard diska

cpu i5-6500
mobo Asus B150M PRO GAMING
ram Crucial Balistix Sport LT BLS2C4G4D240FSB
ssd Samsung 850 EVO MZ-75E250B
grafa Gigabyte G1 GAMING GTX 1060
kuciste MS Industrial Black Widow
napajanje Antec VPF-550 550W

Ovo je po cenama sa itsveta bilo 108455 U radnji M...r

Nece kod madjara, mora u domacim radnjama, ovo je neka moja ideja bila, a vi pomagajte sta ovde moze drugacije, bolje :)

Nek se ispruzi za 2x8 giga memorije ako moze. Kad vec uzima micro-ATX plocu sto ne pazari i kuciste tog formata? Ima bas dobrih modela a i zahvalna su sto se prostora tice. Ostalo je sve ok po meni.

Poslednja izmena:
Ако неће да оверклокује нема потребе за било чиме бољим од H110 чипсета. Asus H110M-K је бар 3 000 јефтинијa од поменуте плоче, а такође има конектор за предњи USB 3.0 :)

Mislim da je MSI B150 PRO-VDH najbolji izbor za tebe.Skuplja je oko 1000 dinara od ASUS H110M-K/MSI H110 PRO-VD,a ima više slotova za RAM,više SATA i više USB 3.1 Gen 1.

Hvala na sugestijama, bacicu ponovo kalkulaciju sutra u toku dana

Cene su solidno varirale od vikenda...

Iz pomenute radnje nisu javili sa odgovorom na mail, jos sam ih zvao na telefon da im kazem da odgovore na mail, i opet nisu... neocekivano neprofesionalno

Pojuricu neke druge prodavnice

Javljam sta sam sklopio :)

Hvala na sugestijama, bacicu ponovo kalkulaciju sutra u toku dana

Cene su solidno varirale od vikenda...

Iz pomenute radnje nisu javili sa odgovorom na mail, jos sam ih zvao na telefon da im kazem da odgovore na mail, i opet nisu... neocekivano neprofesionalno

Pojuricu neke druge prodavnice

Javljam sta sam sklopio :)

Pojuri obavezno, jer ces se prijatno iznenaditi koliko stvari pominjana radnja zaista ima na stanju....

Monitor i Baito su najozbiljnije i korektnije radnje kod nas, tako da ti je moja preporuka da se drzis njih.
Ako nije velika razlika, nek uzme extreme gaming ili strix 1060-ku. G1 na 10xx je budzet klasa za razliku od G1 na 9xx seriji.

Poslednja izmena:
Evo da se javim, kupljeno sledece

MSI B150M PRO-VDH
2x KINGSTON 4GB HX421C14FB/4
MS INDUSTRIAL Black Widow
i5-6500

u duocomu

Samsung 850 EVO MZ-75E250B
Gigabyte G1 GAMING GTX 1060
Antec VPF-550 550W

u monitoru

Ukupna cena je ispala ~ 112 300 din

Slaba ponuda rama, i podivljale cene rama i ssda, ali sta je tu je.

Konfa odlicno radi, temperature cpu idle 35 max 49 , gpu max 59,

Mana - MS INDUSTRIAL Black Widow kuciste nema dugme za reset ali je odlicno u svim ostalim aspektima za tu cenu, i bolje cak i od mnogih skupljih, ali stvarno ne kontam zasto nema dugme za reset :)

Hvala na pomoci

Verovatno zato sto je to dugme nesto najgluplje sto je ikada postojalo i steti komponentama.
Za hard reset drzanje power dugmeta par sekundi za gasenje, pa opet paljenje.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Vrh Dno