Hvala vam,ima li jos neko savet sta da uzmem da me ne zeznu do 800e sa monitorom...
Hvala zdravko,a sto se tice tog intela,da li je mozda bolji ams athlon 4400+,ili ipak taj intel?
sta god sada da uzmes neces biti bas dugo miran ako planiras da igras igre poput crysis-a i nadolazeceg far cry2. Sa tom konfom koju su ti predlozili neces ni crysis igrati u full detaljima, a o nadolazecima igrama da ne govorim. Ne zelim da te razocaram, ali takva je realnost. Ali bolje uzmi taj 4400 probaj ga dic na 3Ghz, pa kasnije ubodi neku nVidia 9***, jer i taj 8800GT je samo hvatanje za slamku. Mada ovaj novi 8800GTS sa 512 rama bi mogao lagano da nadjaca i GTX.
izgleda da nam slede godine jednogodisnjeg menjanja graficke...
Zar nije bolje uzeti PS3 i biti miran cca 5 godina i prosecan PC za ostale namene?
A sta mislite o ovoj konfi:?
Ploca:Asus p5k-se
Procesor:Intel Core 2 duo E4400
Memorija:2*1gb 800mz ddr2 Ultra Dual
Hard:Western Digital Caviar WD3200AAJS 320GB 7k 8MB SATA300
Optika: Pioneer DVR-212D SATA
Grafika:Sapphire hd 2900pro 1gb,ili 8800gt?
Napajanje:silence sps 500w
i neki monitor 19 inc?
Neke izmene ili?
Sta mislite?
Hvala whiplasher.A kada ona izlazi?Kolika ce joj biti cena?Bas sam gledao na netu po radnjama,8800gt jos nije nigde izasla,zna li neko gde je ima u Bg?
Ne valja ako je gejmerski komp, kao sto si naglasio, znaci uzmi p35 chipset na ploci (vec su predlozili ljudi, a dolazi u obzir i recimo DFI,biostar), druga stvar, ne treba ti nista bolje od e2160 (2180) za igrice sa e4xxx neces nista dobiti u tom pogledu, uzmi 8800gt (2900pro) ako oces lepo da se igras, 2x1GB memorije na 800MHz (skoro nema razlike u ceni u odnosu na 667MHz, pa valja onda uzeti brzu), i kao sto su ti vec rekli ustedi na kucistu malo, kad skupis malo para dodaj za kuciste, napajanje je OK.
edit: pretece me whiplasher
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari