Šta je novo?

Gameplay 10 !

Razorman

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2002
Poena
619
U poslednje vreme nikako da nadjem neku igru koja bi me okupirala za monitor vise od 1h [racunajuci i installaciju doticne:)], probao sam sva ziva Mambo Jumbo cuda i dalje nisam nasao nesto iole zanimljivo. Sta se desilo sa starim dobrim igrama iz ere 92-97 , kad sam za igru koja je stajala na citave 2 diskete [ahh settlers 2, ili Master of Magic] mogao provesti i po citavu noc igrajuci je. Koliko sam primetio danas igre ne odisu nikakvim kvalitetima koje su igre pre posedovale i sem grafickih cudotvorija iste te doticne ni na jednom drugom polju vas nece oduseviti. Zato ako ste jedan od novopecenijih gamera obavezno posetite www.the-underdogs.org gde cete naci brdo starijih igara koje se mogu skinuti free, a caka je sto su tada igre stajale na svega par disketa te se u danasnje vreme lako mogu skinuti cak i sa modemom. A sad i ja nesto da vas pitam konkretno me interesuje ako bi mi neko mogao preporuciti neke dobre 1x1 igre tipa Liero i jumpnbump[ako niste culi za ove 2 obavezno ih skinite, necete zazaliti ja sam igrao doticnu sa ortakom preko 5h i toliko se u zivotu nisam nasmejao], dakle igre koje se mogu igrati preko jednog kompa u dvoje i da su pretezno rivalskog sadrzaja. Poz !

Razopmane ove igre ne rade dizao sam ih i u dosu i windowsu ali nece samo sevne dos i zatvori se. Za obe isto

Vrh Dno