N
ndj
Guest
Da li neko zna nekog ili neku prodavnicu dodatne opreme za PC koja popravlja gamepads?
Da li neko zna nekog ili neku prodavnicu dodatne opreme za PC koja popravlja gamepads?
Ne uzimaj ChillStream, katastrofalan je.
Ni meni se uopste ne dopada.
A sta je problem?Meni moj Bulfrog otkazao.Lampica upaljena ali u windowsu kao da ga nema.Mislim,svakako sam ja sebi narucio ChillStream jer mi se bas svideo ali bi voleo da popravim i ovaj.Ako nadjes na nesto javi...
Upravo tako!Teško je porediti ta dva joypada jer im je konsturkcija drugačija. Pogotovu ako ste koristili duže vreme rumlepad 2 chill će vam izgledati nekako malo i krhko. Bar sam ja takav utisak imao, ali osim toga joypad je dobar. Posle malo navikavanja lepo leži u ruci. Hlađenje takođe pomaže kada se igra nešto nekoliko sati. Odziv komandi je odličan... Mislim da je glavna razlika između pomenuta dva u tome šta vama bolje leži u ruci i eventualno raspored levog analognog joystika jerbo nije isti na oba modela. Ukoliko nisi mnogo nežan prema svom štićeniku (tipa lako se nerviraš uz pes) onda je možda bolje rešenje rumblepad.
A sta je problem?Meni moj Bulfrog otkazao.Lampica upaljena ali u windowsu kao da ga nema.Mislim,svakako sam ja sebi narucio ChillStream jer mi se bas svideo ali bi voleo da popravim i ovaj.Ako nadjes na nesto javi...
rekoh ti da je sony game pad najaci 😀
Neka se jave korisnici koji imaju od Speed-Link gamepadove i neka jave utiske. Posebno me zanima Speed-Link Strike2.
@LiLa
Nema nikakve razlike, imam i jedan i drugi, i osim sto na gamepadu dvojke pise dual shock2 i crne je boje...stvarno ne primecujem razliku 😛
E ljudi gde, da nabavim taj konvertor, i radi li to uopste?
Evo kupih za 400 dinara Genius Maxfire G-08XU.
@LiLa
Nema nikakve razlike, imam i jedan i drugi, i osim sto na gamepadu dvojke pise dual shock2 i crne je boje...stvarno ne primecujem razliku 😛
E ljudi gde, da nabavim taj konvertor, i radi li to uopste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari