Šta je novo?

Gamepad....

dragonfly

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2002
Poena
604
Koji gamepad preporucujete ali sa razumnom cenom..znam da je Logitech Cordless Rumblepad najbolji ali je preskup 50 e...

Ma Genius MaxFire G-08 ima da ti zavrsio posao. Kosta nekih 400-450dinara. Ako hoces i da ti se drma u ruci onda G-09, oko 25 evra.

jel zna neko gde bi mogao da pazarim cordless rumblepad?

Miroslav je napisao(la):
jel zna neko gde bi mogao da pazarim cordless rumblepad?
:p Uvek me zacudi kad neko pita za neki Logitech proizvod jer stalno imam osecaj da ih je pun grad...(mislmi Bgd...).

Anyway, kao i uvek odgovor je u sve tri Plato-ove prodavnice u centru ( Knez Mihajlova, Studentski Trg, Terazije ) i naravno u Piramidi na Sajmu. A da, mislim i u NT Soft-u...

da, ali kad sam trazio pre neki mesec, nisu imali. pogledacu ponovo ovih dana

blue je napisao(la):
Ma Genius MaxFire G-08 ima da ti zavrsio posao. Kosta nekih 400-450dinara. Ako hoces i da ti se drma u ruci onda G-09, oko 25 evra.
Ja sam G-09 dobio za rodjendan i kao zadovoljan sam, jer mi sluzi za igre koje ja igram. Medjutim, kada je ortak ukljucio Colina, igra je pocela da secka i usporava muziku...posle mi nije vredelo ni da ga iskljucim, igra i dalje sece! Driver je najnoviji sa GENIUSNET-a, joypad je kalibrisan?
(Da li MADDEN 2003 podrzava vibracije?)

Ali odakle ti ideja da secka zbog pad-a ? :))

Btw. Cordeless Rumble sam vido pre 10 dana u prodavnici na sajmu.

Pozdrav!

sasa, neces verovati ali secka zbog njega. video sam licno kod ortaka na NBA live 99 mislim da je bio. izvuces joypad ono radi normalno... za ne poverovati

Sasa je napisao(la):
Ali odakle ti ideja da secka zbog pad-a ? :))

Btw. Cordeless Rumble sam vido pre 10 dana u prodavnici na sajmu.

Pozdrav!
Pa igra je odlicno radila bas do trenutka instalacije pad-a. Ali bas savrseno, a ja problem zbog toga povezujem sa njim. Zato i pitam ostale da li im je problem poznat i sta je (pravi) uzrocnik.
My Comp:asus266-E
1600+
asus GF2 mx400
256MB ...

Nazad
Vrh Dno