Rekose mi u servisu da je jos na testiranju i da ce morati da ide u servis canyon-a. Juce je bio poslednji dan roka da roba bude vracena ispravna (popravljena ili zamenjena) u roku od 7-14 dana. Znam da nije samo moj problem, ali sta su radili dve nedelje ovi iz servisa kad tek treba da ga posalju u zvanicni servis canyona kod nas? Ako su videli da ne mogu da poprave i mora da ide u servis proizvodjaca sta ga testirate kad ne mozete da popravite. Cak mi nisu ni poslali poruku da je poslat na servis posle dva-tri dana bi trebalo da ga posalju i obaveste me da je na servisu. Lik mi kaze "niste dobili poruku da je kod nas, ali cete je dobiti kad bude gotov. Ne znam kad ce bti gotov". Lik je bio ljubazan i ok, ne ljutim se na njega, nije on kriv, nego mi je malo trulo da su probili termin od prijema 7-14 dana da bude vracen nov ili popravljen. Mozda ge je gigatron poslao pre npr 7 dana, pa ovi racunaju dai maju fore jos 7 dana dok ga ne poprave. Ne znam kad je dat na servis, mogu iz radnje da ga proslede u servis i vrate kad hoce u tom rasponu 7-14 dana kad hoce. Cekacu, nadam se da ce ga sto pre resiti, ali kao da sami im dao svemirski brod.