Šta je novo?

Game problem, the Second: F.E.A.R.

idavik

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
320
Ergo, nakon SCCT-a, i F.E.A.R. ne radi kako treba. Najpre se blokirao posle startovanja, sada, izbacuje poruku iz attachment-a.
OS je Windows XP Professional SP2.
Nista mi vise nije jasno, ni za SCCT, ni za F.E.A.R... :wall: :S:
Prilikom instalacije OS-a, nisam uradio full format, nego quick. Mozda lupam, da nije problem u tome, pre svega sa SCCT-om?

Jel si isključivao neke servise? Jel si probao da pokreneš igru u Win2000 compatibility modu.

Iskljuceni su meni nepotrebni servisi (automatic update, print spooler, wireless...). Zasto u Windows 2000 compatibility mode?
Proverio sam na drugoj konfiguraciji, igre se normalno instaliraju i startuju. Tesko da je do drivers.

Pa dobro, ako je meni radio FEAR sa nedostatkom servisa ... onda ok. Nemoj da pitaš zašto u Win2k compatibility modu, samo probaj, to je pola minuta posla... :)

I ja sam imao istu poruku a odnosi se na ono za ono.

OK, compatibility mode za Windows 2000, igra startuje, i, not responding :wall: Ne ceka mi se voz koji nece doci :crash: Ne razumem :S:

Nesto se cudno desava sa igrama u poslednje vreme,
recimo cmr reli (ovaj poslednji) je prestao da radi odjedanput na svim masinama sa nf cipsetom jedino ga je drug sa kt pokrenuo.
A radio je do pre nekog vremena.

Da nije patch za CMR ?? :) Ubisoft platio SF3 ;)

Sentenced je napisao(la):
Da nije patch za CMR ?? :) Ubisoft platio SF3 ;)

Meni licno ne pogadja, ne igram to. Ali ako sam razumeo taj ;) baci mi PM
posto moj drug jedino to igra i UMIRE sad kad mu ne radi. Sedi i tuzno gleda volan na stolu......... :S:

Digital br.47, "Dvoboj bez pobednika", Nedeljko Kovačević
Autor predlaže da za konfiguracije u kojima je ATi Radeon GPU, se izvršni file FEAR.exe, preimenuje u FER.exe. Prema rečima autora, FEAR nije korektno prepoznat od strane Catalyst drivers, te su optimizacije isključene.
Možda će nekome koristiti, meni neće... I dalje mi nije jasno šta je kod mene problem...

Nazad
Vrh Dno