Šta je novo?

Game of Thrones: Kingsroad

-bahamud-

Loot Lord
Učlanjen(a)
31.01.2011
Poena
635

Iznenadujuće dobra igra iako je sa mobitela,igrao demo(više nije dostupan)

Malko me stilski podsjeća na Drakensang dark eye,ako sam dobro napisao

Tri karaktera,kada se kreće se drugim.inventar ostaje i tako u krug

Dosta raznolik i lep svet,ajmo reć open world

I ja sam prosle nedelje probao Demo. "Pozajmili" su sve i svasta, ali je skroz ok. Westeros je super!
Jedino sto mi smetalo su uzasne kontrole na gamepadu.

Dobar video:

download.png

Ovo ide u EA za koji dan,26.3.

Iskocilo mi na epicu "game is now free", ja mislio da dele igru, bacio pogled i reko' da probam.
Nisam uopste gledao release date, istoriju i slicno. Igra uopste nije losa. Na prvi pogled je shop sa mikrotransakcijama izgledao vrlo nametnuto, ali ipak nije toliko napadan, a najbolje je sto nije obavezan. Plasio sam se da ce biti neigrivo ako se ne plati, ali sta vise, nema skoro uopste potrebe da se placa. Prvi problem na koji se nailazi je basic inventory i to se lagano resi uz 250gold (kojeg ima preko 600 u prvih 6 sati igre), a onda i kroz regularne upgrade.
Ostali benefiti daju prednost nekome ko je platio, ali ne smanjuju moju mogucnost da igram solo.
Cak i ne vidim da postoji neko posebno muzenje sa brdo malih transakcija. To mozda nisu dobro izbazdarili, sve sto izgleda da vredi kosta po 500-600 iron bank coina, a to je valjda oko 40$ i takvih stvari ima mnogo, nije kao da je to jedan paket. Bukvalno bi moralo da se plati preko 500$ da bi se pokupile sve nagrade da se nabifla karakter.
Posto mi se svidela igra i znam da cu je igrati narednih par nedelja, odlucio sam da potrosim malo para, ulozio sam malo manje od 15$, uzeo sam mesecnu pretplatu i jedan mali paket coina od 4$ da bih uzeo neki pack. Onda sam morao da doplatim jos 1$ za par coina da uzmem poslednju stvar. Glavna razlika je sto sada imam epic artefact i ne moram da idem do fast travel tacke da bih otisao negde.
Sto se same igre tice, prvo sam mislio da je igra izdata pre 5-6 godina. Nema vault, nema plivanja, generalno su svi mehanizmi vec vidjeni po raznim AC igrama, ali nije kao da nesto ozbiljno manjka da bih se zabavio u borbama. Kretanje je najlosiji deo igre i trcanje i konj.
RPG je bas obiman i to mi se dopada. Mozda skill tree nije kompleksan, ali upgrade elemenata za lika postoji bas dosta. Ne vidim da postoji neka posebna raznovrsnost buildova gde bi recimo crit build mogao da bude validan i slicno. Sve se svodi na equip najvece klase opreme i budzenje momentuma. Mozda kasnije bude bolje.
Inace sam tek u drugom regionu i dosta toga mi je zakljucano.

Sve u svemu, totalno vredi probati igru, pogotovo ko je fan serijala.

Igra je tezak prosek cak i u mobile gaming svetu, da nema poznatog IP-a dobilo bi EOS u prvih par meseci lol

Nazad
Vrh Dno