Šta je novo?

Game konfiguracija - koliko???

Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
620
Hocu da napravim konfiguraciju od sledecih komponenata:

Ploca: (ABIT) NF7-S

CPU: AMD Barton XP2600BOX

Kuciste: Chieftec BX-03B-B-B ali onu verziju sa providnom stranom i dijodama unutra

Memorija: Transcend DDRAM 2x 512MB, PC-400/CL2.5

Hard-Disk: Maxtor HDD 160GB 7200rpm/Serial ATA/8MB

VGA: Club-3D 9800 SE , pa cu da ga lepo modifikujem i kloknem :-devil-:
-----------------------------------------------------------------------

Pitanje je: 1.) Za koliko para bi ovo moglo da se nadje
2.) Da li za istu cenu ovih komponenti mozda moze da se sklopi nesto belje od navedenog.
Znaci, svi ljudi dobre volje POMAGAJTE!!!!! :D :d :D

ploca - 85
proc - 90
memorija - 2X65
HDD - neznam napamet koliko je, od 120 Gb je oko 80
9800SE je oko 200e, +/- nekoliko
Ne znam tacno po oznaci koje je to kuciste, ali ako je sa napajanjem od 300 W, bezi od njega. Ako ces da se bavis klokovanjem, bolje je da nabavis lim koji ti se svidja, i napajanje Tagan od 380 W, koje je oko 50 Evra.

A8r@W je napisao(la):
sto se tice radeona jedina mana su driveri :mad:

ti si izgleda prespavao zadnjih godinu-dve razvoja hardware-a i pratećeg software-a.
U drugom tread-u si na istu vagu stavio abit i msi(doduše posle si se ispravio za msi),sad ne znam kako ćeš da se opereš od ove izjave......

Stvarno bre ATI je imao problema sa driverima u vreme prvih radeona 8500 a sto se tice 1GB rama obavezno uzimaj. Pa vec su stigle igre koje traze 1GB rama za igranje u visokim rezolucijama i sa svim detaljima(Far Cry)

Floyd je napisao(la):
ti si izgleda prespavao zadnjih godinu-dve razvoja hardware-a i pratećeg software-a.
U drugom tread-u si na istu vagu stavio abit i msi(doduše posle si se ispravio za msi),sad ne znam kako ćeš da se opereš od ove izjave......

sto se mene tice nVidia rulez ; pa moram malo da ocrnim konkurenciju :D :d

Nazad
Vrh Dno