Šta je novo?

galvanski razdelnik

toma972

Čuven
Učlanjen(a)
04.10.2003
Poena
609
jal zna neko gde da kupim ovo jer ce kablovska da me ubije uskoro a cuo sam da je ova sprava jedino resenje, da bih gledao film na tv-u sa kompa a da mi pri tom ne igra slika svaki put cupam kablovsku iz tv-a i posle vracam i posto je malo nepristupacno uvek me udari struja.

[Bash sam skoro video galvanski razdelnik, kad su drugarici uvodili internet. Monter mi reche da ima bolju izolaciju, tj. poshto je loshe uzemljenje na nekim mestima gde su oni postavljali kablove (nisu svuda loshe postavili) sada postave galvanski razdelnk i nema problema. Velik je i morash znati koji je odvod za Tv a koji za modem poshto ne propushta isti otpor i frekvenciju kroz oba izlaza.
Ne znam gde ima da se kupi, i mene interesuje.

Zovi kabl-operatera, pa vidi da li oni imaju. Ili jos bolje ako znas nekog ko radi sa kablovima :)

Negde je vec bilo price o tome, i neki likovi tamo dole iz srbije cini mi se su prodavali za 10ak eura cini mi se ili 1000 din, ali nije ni nalik onome sto daju kablovski operateri, vec je to nesto sto oni prave rucno i deluje jako skrnavo ali radi posao...Pogledaj malo ovde po forumu, ukucaj u search nesto kao treperenje slike na monitoru i tako to...Trazi teme gde ljudi pricaju o treperenju slike na LCD-u zbog tv kartice...e tu negde ima i momak koji je pazario od tih likova to i cak je postavio i sliku kako izgleda...

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno