Šta je novo?

Galeb GND-001 / CD Software / uputstvo, itd...

ividicki

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2008
Poena
309
Kupio sam skoro POLOVAN uredjaj Galeb GND-001, koliko sam upucen to je proizvod koji je isti, tj. to je zapravo proizvod kineske firme MAG model GP110.
Covek od koga sam ga kupio je neki stariji gospodin koji je to dobio od neke firme na poklon i pojma nema nista o uredjaju vise da kaze sem da je to navigacija :)

Uz uredjaj sam dobio samo jos drzac za kola, punjac za kola i naravno sam uredjaj.
zanimljivo je da sam dobio i externu GPS antenu ;)

Nista vise, nikakav USB kabl, kucni punjac, CD sa software-om ili ne daj Boze uputstva...

USB kabl vidim da je standard tako da to imam nije problem, zanima me da li neko moze da pomogne na bilo koji nacin... gde mogu da nabavim CD ili ima li neko da je voljan da iskopira svoj, neki dodaci jos da li postoje, vidim da imam AV prikljucak, takodje imam ukljucenu funkciju MP3 i MP4 player-a, da li postoje neki update-ovi, itd...
svaka pomoc je dobro dosla, hvala...

znaci Software
Uputstvo eventualno
ako negde moze da se nadje kucni punjac

neki saveti, update-ovi, itd, bilo sta

usput, cemu sluzi bocno postavljen JOG koji se moze pomerati na gore i na dole, mozda cak i na unutra, nisam siguran, a kada ga pomeram nisam primetio da se ista desava...

hvala puno
Ivan Vidicki

Istinu zboris, nasao sam tu temu jos pre, i ako sam je detaljno iscitao nisam nasao odgovore na moja gore postavljena pitanja pa sam stoga zaceo novu temu i postavio ovih par jednostavnih pitanja u nadi da ce neko da mi da neki odgovor ;)

hvala...
poz

Ivan

Vrh Dno