Šta je novo?

Galaxy Note - S Memo slike :D

krkojzla

Cenjen
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poena
195
Dakle, tema ce biti posvecena postavljanju vasih najboljih, odnosno amaterskih slicica sa dobro poznate S Memo aplikacije Galaxy Note-a. Da malo istaknemo talenat i kvalitet telefona. Za pocetak, jedna moja slicica :D

smemo04.jpg

Srecno :D

Aj da te ispostujem x)

Meni zivot da zavisi od ovoga, ne bih uspeo da nacrtam da izgleda ovako :) al evo sta sam 'nacrtao' prvi dan :d

Prilozi

• SMemo_01.jpg
    SMemo_01.jpg
    206.9 KB · Pregleda: 260
Okaci onu sto sam nacrtao Smicera na tvom :)

5d560624-8294-08f3.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Dakle, tema ce biti posvecena postavljanju vasih najboljih, odnosno amaterskih slicica sa dobro poznate S Memo aplikacije Galaxy Note-a. Da malo istaknemo talenat i kvalitet telefona. Za pocetak, jedna moja slicica :D

Srecno :D

Svaka tebi cast za talenat care, ocigledno ga imas :) , a ja ako budem slao ono sto sam uspeo da nacrtam, mogu samo da nepotrebno narusim ugledu ovog fenomenalnog telefona :)
Doduse olovcicu sam zaturio posle dva dana negde i nije se evo 5 meseci pojavila, a ni ne trazim je nesto preterano, no mislim da mi ni laser ne bi pomogao da nacrtam nesto ovako.

E, ovo je vec nesto :D Ja nisam crtao godinama pa je osecaj otisao :D pokusavam da povratim koliko toliko. Drago mi je da se ljudi prikljucuju temi svakako :D

Svaka cast za talenat. Meni je talenat za crtanje slobodnom rukom ostao na nivou predskolskog uzrasta :d ili ti jednom recju - operisan pri rodjenju od crtanja :( Mogao bi da se takmicim sa shatroghistro ,tu smo negde :d

Svaka cast za talenat. Meni je talenat za crtanje slobodnom rukom ostao na nivou predskolskog uzrasta :d ili ti jednom recju - operisan pri rodjenju od crtanja :( Mogao bi da se takmicim sa shatroghistro ,tu smo negde :d

Molim bez uvreda. Deca predskolskog uzrasta nisu to zasluzila :d

Nazad
Vrh Dno