Šta je novo?

Gainward Ti/450 GS- do koliko ste je o/c

Moja nije htela preko 275(mada za core nisam ni terao vise)/515MHz (memorija je kucala na 516MHz, a na 515MHz je radila ko sat)

280/490 radi stabilno.
Malo vise ili manje zavisno od primerka.

275/480 bi trebalo svaka, ali svaka stabilno da radi.

:wave;

crossfire je napisao(la):
Ljudi jel' vi govorite o GF3 Ti200??? U EXPERTool-u ima samo mogucnost podizanja do 220/480 MHz! Cime je "dizete" toliko???

Nije GF3, vev GF2. U expertool-u ukljucis enable max o/c ili tako nesto, pa ce da ti da ponudi vece frekvencije za o/c

BodyRemover je napisao(la):
Model koji si ti naveo je GF2Ti

poz
Ljudi jel vi mene zezate? Fino pise Gainward GF3 Ti/450,64 MB DDR,GS. Svugdje, ama bas svugdje pise da je to GF3(Sandra 2002 Standard,wcpuid, u BIOS-u pise da je GF3, nV20 cip itd). U cemu je sad kvaka??? Trazio sam GF3 Ti200 i ako me je prodavac zeznuo bice krvi i to u vecim kolicinama!!!

Ljudi jel vi mene zezate? Fino pise Gainward GF3 Ti/450,64 MB DDR,GS. Svugdje, ama bas svugdje pise da je to GF3(Sandra 2002 Standard,wcpuid, u BIOS-u pise da je GF3, nV20 cip itd). U cemu je sad kvaka??? Trazio sam GF3 Ti200 i ako me je prodavac zeznuo bice krvi i to u vecim kolicinama!!!

Svima je poznat GF2 Ti model sa oznakom Ti/450.
Ne znam da li postoji i GF3 sa tom oznakom, ali hajde nam navedi konfiguraciju i rezultat u 3D Marku 2001 na default, pa ces znati da li je GF3 ili GF2.

Postoji i GF3 sa tom oznakom.
I batali taj expert tool i koristi riva tuner.

WoyKhan je napisao(la):
Postoji i GF3 sa tom oznakom.
I batali taj expert tool i koristi riva tuner.
Daj neku adresu gdje da ga "skinem"-(riva tuner). I definitivno jeste GF3 Ti200-provjereno 100%. Pocetni takt joj je bio 170/400MHz. 3D Mark moram da uzmem od nekoga jer nisam obratio paznju da nemam mjesta na hardu pa sam samo uzalud potrosio vrijeme skidajuci ga..... Amater sta ces...

Zadeni cakiju natrag za pojas :D, taj Gainward-ov GF3 Ti450 je definitivno Ti200. Znam, jer sam hteo sebi da ga uzmem svojevremeno. Default frekvencije su mu 170/400, right?

Sugavi Gain, uvek mora da se pravi pametan oko oznaka svojih karti... Ovo "450, kao i slicne brojke na ostalim njihovim kartama, govori na koliko ce memorija bez problema moci da ide. Sad, cinjenica da moze i vise, i to dosta vise, je nesto drugo... :)

CAR je napisao(la):
Zadeni cakiju natrag za pojas :D, taj Gainward-ov GF3 Ti450 je definitivno Ti200. Znam, jer sam hteo sebi da ga uzmem svojevremeno. Default frekvencije su mu 170/400, right?

Sugavi Gain, uvek mora da se pravi pametan oko oznaka svojih karti... Ovo "450, kao i slicne brojke na ostalim njihovim kartama, govori na koliko ce memorija bez problema moci da ide. Sad, cinjenica da moze i vise, i to dosta vise, je nesto drugo... :)
"Skinuo" sam Riva Tuner,sutra cu da uzmem 3D Mark pa ce da budu neki testovi,ali zbog ovog krsa od mog compa(PIII) to ce biti neka zalost.Ali samo do jeseni-onda cu da kupim neku zverku. Po onoj staroj narodnoj:Bolje vrabac u ruci nego golub na...

Ja sam imao tu kartu i u reviziji 2.0 default je bio 200/450...To je fenomenalna karta...

"Skinuo" sam Riva Tuner,sutra cu da uzmem 3D Mark pa ce da budu neki testovi,ali zbog ovog krsa od mog compa(PIII) to ce biti neka zalost.Ali samo do jeseni-onda cu da kupim neku zverku. Po onoj staroj narodnoj:Bolje vrabac u ruci nego golub na...
Kad vec budes kupovao zverku od kompa, mogao bi da porazmislis i o apgrejdu graficke... gre'ota kad se vec pojacavas da ne bude kompletno :D

Za Broza: 450 MHz na default-u? Znaci, bas kao sto pise na kutiji! :D:D:D

Da bas tako. Vidim ja nesto mnogo dobri bili rezultati, pogledam ja klokove kad ono default 200/450...to su bile one zadnje serija sa totalno drugim pcb-om...evo i slike...

CAR je napisao(la):
Kad vec budes kupovao zverku od kompa, mogao bi da porazmislis i o apgrejdu graficke... gre'ota kad se vec pojacavas da ne bude kompletno :D

Sve zavisi od kolicine love koju budem sakupio. Za pocetak ako ne pretekne bice samo osnovno:procesor,memorija,ploca i mozda hard. Ostalo cu da iskoristim sa ove konfiguracije jer je jos uvijek aktuelno(koliko-toliko).Poslije ko to zna. Hvala svima koji su odgovorili, a kada budem imao malo vise vremena uradicu test kartice pa ako mozete da prokomentarisete rezultate. Pozdrav from Republic of Srpska!!!

Vrh Dno