Šta je novo?

Gainward mx440 vivo

dujobl

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2003
Poena
604
Kupio sam novu Gainward Pro/600 -8x xp kartu sa vivo i dvi .I pazite razocarenja.Karta nece da da sliku istovremeno na monitor i na tv? opcija clone nije moguca.Ako prebacim sliku na tv, monitor mi ostaje ukljucen , pisti kao lud i ima neke cudne horizontalne linije, sto je znak da dobija neki lud refresh rate.Da stvar bude zanimljivija na kompozitnom tv izlazu uopste ne detektuje da je konektovan tv, tako da se mora koristiti s-video. Kako nemam tv sa s-video ulazom zakacio sam mu 100 Ohm-a otpor izmedju mase i jednog pina na s-video out i sad detektuje tv i na compozitnom izlazu. Zar to sve mora da se radi da bi se dobila slika na tv? fuj! prije sam imao inno3d mx 420 i radila super, podrzavala clone, imao sliku istovremeno na tv i na vga a sad dao jos para i nemam nista.jedino moram reci da je slika na monitoru super i da video in radi odlicno. Zanima me jeli normalno da ova karta ne podrzava sliku na tv i na vga istovremeno jer u uputstvu su tako napisali da moze biti i jedno i drugo.:boom:

Nazad
Vrh Dno