Šta je novo?

Gainward izbacio malo cudoviste:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
dakle u pitanju je gf4ti4200 sa memorijom 3,3ns!!! Sve to je golden sample, i kazu da se OC kao luda dakle ako memorija radi 10% preko nominale(a svaki GS radi) onda je to oko 660!!!

Broz je napisao(la):
dakle u pitanju je gf4ti4200 sa memorijom 3,3ns!!! Sve to je golden sample, i kazu da se OC kao luda dakle ako memorija radi 10% preko nominale(a svaki GS radi) onda je to oko 660!!!

Uuu, ludilo za naponosko resenje.
Samo da su umesto onih elektrolita dole stavili tantalume, bilo bi jos bolje.
Do sada najkvalitetnije odradjena graficka kartica koju sam video je bila Gainward GeForce3 Ti500 VIVO.
Izgledala je vrlo slicno, isto crvene boje, i kostala je 970 DEM kada se pojavila.
Po skoro istom naponskom sistemu, rekao bi da ce da ovo bude ludilo.

Ma ima dosta kartica sa 3,3ns memorijom samo su relativno skupe. Ima i Asus TI4200 od 128Mb sa 3.3ns i klokuje se na 685Mhz to je tek cudo.

E Broze ne bi da kritikujem, ali pravi si manijak :)
Uvek nadjes nesto, kad to vidimo mi "obicni smrtnici", posle razmisljamo, da li je dovoljno da prodamo kola ili treba i kucu da prodamo da to kupimo, ali vise ne mozemo da odolimo...

Manijak? Maguce:D
Ali zaprepastio bi se koliko kosta u USA - 165$!!! Moras priznati da i nije neka preterana cena:)

:wave;

Broz je napisao(la):
Manijak? Maguce:D
Ali zaprepastio bi se koliko kosta u USA - 165$!!! Moras priznati da i nije neka preterana cena:)

Ma daj bre, cena je strava boom FX ctp; :whip
Pa kod nas je toliko GF3 Ti ako se ne varam.

MAD_MUzzY je napisao(la):
E Marsale, jel ti se vratila lepsa polovina u USA? :D Ocu tu kartu. Jeste da sam rekao da cu preskociti gf4 seriju, ali ovo je mnoogo dobra kupovina! :)

Nemas ti para za to. Te oces Samsunga, te Geinwarda, te KR7A..... ko ce to da plati. ctp;

MAD_MUzzY je napisao(la):
E Marsale, jel ti se vratila lepsa polovina u USA? :D Ocu tu kartu. Jeste da sam rekao da cu preskociti gf4 seriju, ali ovo je mnoogo dobra kupovina! :)

Draga je vec tu odavno:D Samo ne ocekujem ja nju nego devojku njenog bate - Isabel koja dolazi 4-og iz madrida :) Zao mi je kolega jer nisam mogao da pomognem ni Ashley-u, ni Aci ni tebi:( Drugi put, obavesticu vas kad neko bude dolazio...

Broz je napisao(la):
Draga je vec tu odavno:D Samo ne ocekujem ja nju nego devojku njenog bate - Isabel koja dolazi 4-og iz madrida :) Zao mi je kolega jer nisam mogao da pomognem ni Ashley-u, ni Aci ni tebi:( Drugi put, obavesticu vas kad neko bude dolazio...

Drzim te za rec, ti si ozbiljan covek. ;)

Vrh Dno