Broz je napisao(la):dakle u pitanju je gf4ti4200 sa memorijom 3,3ns!!! Sve to je golden sample, i kazu da se OC kao luda dakle ako memorija radi 10% preko nominale(a svaki GS radi) onda je to oko 660!!!
Ma daj bre, cena je strava boom FX ctp; :whipBroz je napisao(la):Manijak? Maguce
Ali zaprepastio bi se koliko kosta u USA - 165$!!! Moras priznati da i nije neka preterana cena
:wave;
Broz je napisao(la):Manijak? Maguce
Ali zaprepastio bi se koliko kosta u USA - 165$!!! Moras priznati da i nije neka preterana cena
MAD_MUzzY je napisao(la):E Marsale, jel ti se vratila lepsa polovina u USA?Ocu tu kartu. Jeste da sam rekao da cu preskociti gf4 seriju, ali ovo je mnoogo dobra kupovina!
![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):E Marsale, jel ti se vratila lepsa polovina u USA?Ocu tu kartu. Jeste da sam rekao da cu preskociti gf4 seriju, ali ovo je mnoogo dobra kupovina!
![]()
Broz je napisao(la):Draga je vec tu odavnoSamo ne ocekujem ja nju nego devojku njenog bate - Isabel koja dolazi 4-og iz madrida
Zao mi je kolega jer nisam mogao da pomognem ni Ashley-u, ni Aci ni tebi
Drugi put, obavesticu vas kad neko bude dolazio...
Aca je napisao(la):Nemas ti para za to. Te oces Samsunga, te Geinwarda, te KR7A..... ko ce to da plati. ctp;
MAD_MUzzY je napisao(la):Pa zna se! Deka i baka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari