Šta je novo?

Gainward ili Leadtek (Ti4200)

Misha R

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2001
Poena
619
Nikako da se odlucim za karticu. Posto mi kartica stize iz usa tj. tamo se kupuje, izbor je malo veci, a cena je manja nego ovde.
Dvoumim se izmedju

Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/650 XP Golden Sample i
Leadtek WinFast A250LE TD MyVIVO

znaci radi se o ti4200 modelima sa 128 mb rama. Zanima me koja se bolje klokuje, obe imaju 4 ns memoriju, da li neko ima ove kartice i koliko ste uspeli da ih poterate. Ovako na izglead leadtek deluje primamljivije, gainward nema ni hladnjake na memoriji ali ja bih nekako opet gainward. Sta vi mislite?
znaci bitne stavke su mi kvalitet slike, klokovanje, kvalitet tv-out-a itd...
Procitao sam dosta stranih testova ali opet zanimaju me vasa misljenja.
Pozdrav
Misha R

Sta god da uzmes ne mozes da promasis, koliko ce koja da ide je pitanje srece ;).

Ma uzmin Leadtek.Stvarno je strava!!!

Kupi onu koja manje kosta. cheers

Gainward je OK, ali je Leadtek ovoga puta zaista mnogo bolji... Skoro svaki (rec je o 128MB verzijama) se klokuje na 300/600, a mnogi i preko toga...Cena je oko 205eura (bez pp), ali je kartica zaista sjajna...

Definitivno LeadTEK. Graficke su im mala remek dela. Nema teorije da se *****es.
i GainWard je veoma dobar. Mnogi se dobro klokuju, i imaju svi dobru sliku. Ali posto ganjas verzije sa 128ram-a, onda se ipak odluci za LeadTEK-a, jer kao sto ti je i MaX rekao, skoro sv idu na 300/600 pa i vise.

Nije bas Leadtek toliko bolji ipak je ovo Golden Sample.

Koliko koja kosta tamo preko ?????

Ima li gde kod nas da se nabavi Leadtek-ov model ti4200.Zvao sam neku firmu ali oni tek treba da dobiju.

doticne kartice imaju veoma slicne cene, oko 180 $ za full retail dok je oem varijanta oko 170 $. Imaju u jeftinije ali npr vez vivo i slicno...

Misha R je napisao(la):
doticne kartice imaju veoma slicne cene, oko 180 $ za full retail dok je oem varijanta oko 170 $. Imaju u jeftinije ali npr vez vivo i slicno...

Hercules 3D Prophet 8500LE , DVI, TV-out (svi signali) kosta 90 $.
U zivotu ne bih uzeo 4200 koja je 2X skuplja.

Alex je napisao(la):
Ima li gde kod nas da se nabavi Leadtek-ov model ti4200.Zvao sam neku firmu ali oni tek treba da dobiju.

Naravno da ima. Javi mi se na PM. ;)

notax je napisao(la):
Hercules 3D Prophet 8500LE , DVI, TV-out (svi signali) kosta 90 $.
U zivotu ne bih uzeo 4200 koja je 2X skuplja.

Tipican primer moderatorskog spama ctp;
Kakve sad veze sa svim ovim dilemama koji GF4 ima Radeon 8500LE ???

Gle, kako se brecnuse predstavnici NVidia za Yugoslaviju.:D:D

OK, moja greska. Nisam trebao da spominjem 8500, ali me ponelo, kada sam video u drugom postu kolika je cena (90$).

Brutalan Zlica je napisao(la):
Tipican primer moderatorskog spama ctp;
Kakve sad veze sa svim ovim dilemama koji GF4 ima Radeon 8500LE ???

Obrati paznju na tread "zna li neko gde moze da se kupi.."

notax je napisao(la):
Obrati paznju na tread "zna li neko gde moze da se kupi.."

Kakav naslov ??? Pa naslov je "Gainward ili Leadtek Ti4200" :p
Gde tu vidis Radeona ? :D
Jedino ako forum nije zabagovao...:(

Vrh Dno