Da da, ako ne bude u dnevniku i ostralim medijam potvrda ovih rezultata spremi se za jos jedan ban i da ti dolazimo na kucnu adresu sa batinasim i he heili nam konacno otkri ko ti salje razove na mail
![]()
a snimak kamerom?![]()
da. ali uvek moze da se kaze: "ta twaka je biwa kwajnje izmontiwana!" ,)
da. ali uvek moze da se kaze: "ta twaka je biwa kwajnje izmontiwana!" ,)
@pcbeast
odlichni rezovi.
velkombek!
Nemoj tako, pa jedan je Optimus Prime :d
jedan je optimus, a drugi je baltazar? :d
@pcbeast
samo mi se ne svidja nalepnica na karti, nekako je cheap
a i mogao bi da odradish test nekog atija, tebi izgleda zelena krv teche venama, arterijama i kapilarima
a i video sam te na onom Oc takmichenju, lichish na onog lika sa skeniranog pasosha ...he he he ...shalim se naravno
Inače ako te lože asusove "zalepnice" daj da se menjamo karti...jes da je moja malo slabija al taman taj nedostatak u novcu može da kompezuje kvalitet sličica :d
Nego svi pominju Optimusa i Prime-a,pitam se a gde je tu Orthos?![]()
Nego svi pominju Optimusa i Prime-a,pitam se a gde je tu Orthos?![]()
Pazi ti ovo:trust: kako banovanje bez razloga pozitivno utice na smisamo za humor
Znaci mogu da zakljucim da bi svi sa nedostatkom humora u sebi trebali da iniciraju bezrazlozni ban i nakon toga nam se vrate veseli i raspolozeni:-devil-:
Evo jedan rez od mene na brzinuisto gainward gtx285@713/1624/1400, proc [email protected]. crysis warhead 1920x1200, no AA, enthusiast, avg 32.58fps. karta stvarno radi extra
inace za kartu moram da se zahvalim @*******om!
ne znam zasto mi za porc pokazuje u testu da je na 4200mhz, jer inace radi na 3800mhz... mozda neku bug, jer mi tako pokazuje i vista. moguce jer je mnozilac za ovaj proc 10.5, a meni je sada na 9.5.
Sad sam pogledao koje napajanje imas.Znam za sigurno da taj tvoj Gainward moze dosta preko da ide tako da nemoj da ga stedis.Dizi taj clock,isprati kako sam ja OC-ovao ovde na testu.Slobodno za svaki dan mozes da ga drzis na 740-750 Mhz za GPU a memoriju bez brige drzi na 1400 Mhz.Obrati samo paznju na shader-e da ne predju preko 1667 Mhz.Onda ces da vidis kako sve to lepo i glatko ide.Ova arhitektura je jako specificna i treba vremena da se oseti i nadje zica gde i kako i sa kojim klokovima radi najbolje da ne trotluje ni jedne sekunde vec da isporucuje zdravu sirovu snagu.
Cestitam na kupovini i nek te lepo sluzi
@d0minat0r@![]()
Hvala PCBeast![]()
evo podigao sam klok gpu-a na 740, sejdere sam ostavio na 1624 i memoriju na 1400ma radi super
nije neki veliki dobitak u odnosu na prosli rez, mozda ako bih podigao jos malo sejdere, ali meni i ovako super. probao sam i crysis, rez je u dx9 1920x1200, ali je ubacen onaj very high config. avg je 35.75fps.
okprobacu i na 750mhz. odigrao sam crysis jedno sat vremena i sve radi super
ma grafa je extra nema sta
u idle je evo sada 42c, na 40% kuler i meni je ovo skroz ok sto se tice nivoa buke, tih je, barem meni. u load stavim kuler na 70% i temp mi je bila u crysisu od 75 do 78C. jeste malo bucniji, ali navikao sam se vec na takvu vrstu buke dok sam imao 4870, mada imam utisak da je ovaj kuler na 70% ipak tisi nego referentni kod 4870-ke na 40%.
probao sam na 750mhz, ali mi zaledio komp posle nekog vremenamozda bi i moglo nekako da se podesi, ali ne cima mi se sad oko toga
meni dosta i 740.
radi sve extra i ovako
e sad, na 740mhz nema nikakvih problema, ali opet kontam nije to velika razlika od 750, pa ne znam koliko je sigurno drzati je ovako na 740 za svaki dan
ne bi trebalo da bude problema, zar ne?
Dragster, nemam 3dmark vantage![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari