Šta je novo?

GainWard GF 4 Ti 4600

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
Posto sam zvao u PC Centru je nemaju!Ima li bilo koja firma u Yugi da prodaje GainWard graficke kartice osim PC Centra?Birao sam izmedju GainWard i MSI-a i izabrao GainWard :)

Moguce, a i sta ce ti to. Oces Leadteak GF4 TI4400 za 320€. :p

DAj covece nemoj zezati ako znas gde ima reci......A necu da uzimam nikakav krsasti Leadtech.:p :D ctp;

Pusti ti to krsasti leadtek, pa ljudi jeste vi normalni, vec sam na par mesta ovde video kako ljudi govore: leadtek krs, leadtek losiji od chainta.
Pa memorija na tom ti4400 koji Aca nudi ide do 730!!!, ogromni hladnjak radi neverovatan posao.
pozdrav

Sve sto mogu da kazem je naucicete jednog dana koja je prava firma. Mene kojekakvi Asusi i Gainwardi ne interesusuju o ostaloj boraniji i da ne pricam. Postoje samo Leadtek i Visiontek (bar za mene). ;)

Proctitaj Mikro....I dal neko zna bilo koja firma dal uvozi GainWard da neuzimam MSI........

XaN je napisao(la):
Proctitaj Mikro....I dal neko zna bilo koja firma dal uvozi GainWard da neuzimam MSI........

Procitaj Mikro!?!?!? Test u Mikru je tipa: karta renomiranog proizvodjaca, sta ima od ulaza i izlaza, jel uopste radi:), kako izgleda, hladjenje i izvrte samo dva madafakin testa: kvejk tri i wolfenstein, isti engine..suludo, nigde 3dmarka ili nekih drugih testova. Niti se spomene kvalitet tv outa. BTW taj conexant ima trenutno najbolje nV resenje za tv out(osim internog dekodera u gf4mx).

karta je fantasticna, pusti ti mikro i njihove testove

XaN je napisao(la):

Jednog dana ces i ti da porastes i shvatices da ne treba citati takve testove, upoluvacene, nedorecene, nestrucno pisane. Imas ovde Benchmark, a imas i gomilu sajtova po svetu sa mnogo testova, tako da uopste nema potrebe citati Mikro. Posto s ti cuo samo za Gainwarda i MSI, a prvog nema onda trkom u PC Centar i uzmi MSI.

Aca je napisao(la):
Jednog dana ces i ti da porastes i shvatices da ne treba citati takve testove, upoluvacene, nedorecene, nestrucno pisane. Imas ovde Benchmark, a imas i gomilu sajtova po svetu sa mnogo testova, tako da uopste nema potrebe citati Mikro. Posto s ti cuo samo za Gainwarda i MSI, a prvog nema onda trkom u PC Centar i uzmi MSI.

Stojim iza tebe ACO. "Kartica" je zaista ludilo. Doduse dobio sam je iz inostranstva ali sam siguran da ko je ovde moze naci, nece se zeznuti. U ovom trenutku nema bolje za te pare!

Pozdrav svima!

Gledao sam testove izmedju GainWard Ti 4600 i MSI Ti 4600 i skoro su indeticni s tim sto sam isto tako cuo da GainWard ima doooooooooooooooosta bolju memoriju!!

XaN je napisao(la):
Gledao sam testove izmedju GainWard Ti 4600 i MSI Ti 4600 i skoro su indeticni s tim sto sam isto tako cuo da GainWard ima doooooooooooooooosta bolju memoriju!!

Da li ti uopste citas sta ti iskusniji i pametniji pisu u svojim odgovorima?FX
I gde si to cuo, "PRICAJU ZENE KOD PAXONA U BERBERNICI", aaa?!:D boom

Citam sam opis na Benchu o MSI cudno mi je bilo da ima 8 X 32 mb = 256 :)...Jedna greska a ?:)I sto nema MSI dodatne hladnjake na memoriji kao sve normalne graficke :)?

drjackyll je napisao(la):
Stojim iza tebe ACO.

Komsija Aco, pazi ledja :D:D

NHF Dr Jackylle nisam mogao da odolim :)

Aca je napisao(la):
Moguce, a i sta ce ti to. Oces Leadteak GF4 TI4400 za 320€. :p
jel imas leadtek gf4 4200 sa 128 mb rama?

Aca je napisao(la):
posto je?
ne znam da li je pametnije uzeti 128mb rama, posto se verovatno o/c i dostize brzine kao i model sa 64 mb rama......inace kako se ponasa ta tvoja kartica? kvalitet slike i tv outa? o/c?

poz

david

BodyRemover je napisao(la):
Sta znaci NHF? Pitao sam oko 100 puta i nikad nisam dobio odgovor :)

NHF <=> No Hard Feelings

barem su mene tako učili :)

BodyRemover je napisao(la):
Sta znaci NHF? Pitao sam oko 100 puta i nikad nisam dobio odgovor :)
mislim da znaci :no hard feelings

Mozemo li se vratiti na temu plz!!!!!!!Zvao sam neke firme ali moraju prvo da poruce pa bla bla bla ima li bilo koja makar jednu kartu da ima na lageru?????????????????????????????????????????????????????

XaN je napisao(la):
Citam sam opis na Benchu o MSI cudno mi je bilo da ima 8 X 32 mb = 256 :)...Jedna greska a ?:)I sto nema MSI dodatne hladnjake na memoriji kao sve normalne graficke :)?

Niko nije savrsen.. Editovacu to...

Hvala, poz..

XaN je napisao(la):
Mozemo li se vratiti na temu plz!!!!!!!Zvao sam neke firme ali moraju prvo da poruce pa bla bla bla ima li bilo koja makar jednu kartu da ima na lageru?????????????????????????????????????????????????????

Pa ti si se pohvalio da si kupio poslednju MSI TI4600 u PC Centru, sta je sad hoces jos jednu da stavis u racunar. :p :D

Da da da ali tek je ujutru upalcujem ko zna sta se do ujutru desi mozda me i MAx nagovori da uzmem Leadtek ko zna :)

XaN je napisao(la):
Da da da ali tek je ujutru upalcujem ko zna sta se do ujutru desi mozda me i MAx nagovori da uzmem Leadtek ko zna :)

Čekaj, šta bi sa onom SUMA GF4600 karticom? Obećao si i neke slike, a onda ništa..... ;)

SLike cu vam uradim samo neznam kako da postavim jer nemam sajt a ona inace neradi :)

Sinoc sam imao prijatno iskustvo da radim sa Leadtek GF4 Ti4200 64 MB Ram-a, sta da kazem, dosad mi je Asus bio sinonim za top performance ali sad.. kao prvo kartica izaziva strahopostovanje kad je vidis (ogromni hladnjak koji se proteze na obe strane kartice, metalni cooler, vrhunska izrada), a tek kad sam pokrenuo, predivna 2D slika, o 3D uopste ne vredi ni pricati, jednostavno nema teskog zadaka za nju, sve igre koje sam trenutno imao (Jedi II, Max Payne, Master Rally, AquaNox) su radili na MAX podesavanjima u rez. 1024x768, savrseno glako, nazalost nisam imao 3D Mark pri ruci da vam dam konkretne podatke, ali uskoro... ;)

Gledao sam ne samo u mikru :p da je temperatura Leadteka bila za nekoliko C veca od temperature drugih kartca koje su imale 3 X manje hladnjake i samo 1 cooler..Pricam za 4400...

Vrh Dno