M
[Miki]
Guest
Posto sam zvao u PC Centru je nemaju!Ima li bilo koja firma u Yugi da prodaje GainWard graficke kartice osim PC Centra?Birao sam izmedju GainWard i MSI-a i izabrao GainWard 
XaN je napisao(la):Proctitaj Mikro....I dal neko zna bilo koja firma dal uvozi GainWard da neuzimam MSI........
XaN je napisao(la):Proctitaj Mikro....I dal neko zna bilo koja firma dal uvozi GainWard da neuzimam MSI........
Aca je napisao(la):Jednog dana ces i ti da porastes i shvatices da ne treba citati takve testove, upoluvacene, nedorecene, nestrucno pisane. Imas ovde Benchmark, a imas i gomilu sajtova po svetu sa mnogo testova, tako da uopste nema potrebe citati Mikro. Posto s ti cuo samo za Gainwarda i MSI, a prvog nema onda trkom u PC Centar i uzmi MSI.
XaN je napisao(la):Gledao sam testove izmedju GainWard Ti 4600 i MSI Ti 4600 i skoro su indeticni s tim sto sam isto tako cuo da GainWard ima doooooooooooooooosta bolju memoriju!!
drjackyll je napisao(la):Stojim iza tebe ACO.
jel imas leadtek gf4 4200 sa 128 mb rama?Aca je napisao(la):Moguce, a i sta ce ti to. Oces Leadteak GF4 TI4400 za 320€.![]()
david je napisao(la):jel imas leadtek gf4 4200 sa 128 mb rama?
ivo.r je napisao(la):
posto je?Aca je napisao(la):Samo sa 64Mb.![]()
BodyRemover je napisao(la):Sta znaci NHF? Pitao sam oko 100 puta i nikad nisam dobio odgovor![]()
mislim da znaci :no hard feelingsBodyRemover je napisao(la):Sta znaci NHF? Pitao sam oko 100 puta i nikad nisam dobio odgovor![]()
XaN je napisao(la):Citam sam opis na Benchu o MSI cudno mi je bilo da ima 8 X 32 mb = 256...Jedna greska a ?
I sto nema MSI dodatne hladnjake na memoriji kao sve normalne graficke
?
XaN je napisao(la):Mozemo li se vratiti na temu plz!!!!!!!Zvao sam neke firme ali moraju prvo da poruce pa bla bla bla ima li bilo koja makar jednu kartu da ima na lageru?????????????????????????????????????????????????????
XaN je napisao(la):Da da da ali tek je ujutru upalcujem ko zna sta se do ujutru desi mozda me i MAx nagovori da uzmem Leadtek ko zna![]()
Aca je napisao(la):Postoje samo Leadtek i Visiontek (bar za mene).![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari