Šta je novo?

Gainward 9600GT GS everyday clockovi...

Rax13

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
319
Evo stigla nova mashina, pa sam nashao neke frekvencije za svaki dan, pa reko da bacim scorove ovde... :)

Inace, grafa je 'ladna kao led, super su uradili ovaj cooler...

Prilozi

• 03everyday.JPG
    03everyday.JPG
    149.2 KB · Pregleda: 236
  • 05everyday.JPG
    05everyday.JPG
    152.3 KB · Pregleda: 211
gainward-2.jpg

ok koji su joj max clockovi? :)
Daj 2006 rezultat bez obzira sto nemas quad core.

Pa max clockovi su tu negde... 10-15mhz iznad ovih ovde... Oko 12500 sam dobio u 06-ici cini mi se...

Neki standard za sve GPU-e G92-G94 Chipset-a je 100 Mhz odozgo za svaki dan sto znaci da je ovo nesto najminimalnije...Likovi su opsuteno isli i na 850 za GPU...

pa moras uzeti u obzir ove vrele dane... Mozes videti na koliko ja drzim moju grafu za svaki dan pri ovoj vrucini...

Ma moze i vishe, ali onda mora ventilator da se dosta brze vrti, shto mi bash ne odgovara... :)

Karta ima solidno hladjenje. Svidja mi se.

I mene je zacudilo... Ali ne izgleda tako loshe...

Cekaj jel je ovo golden sample, koliko si platio..?

Jeste Golden Sample... Mislim da je bila 137e...

Da li se vise isplati uzeti nju preko Palit 9600GT Sonic?

Palit Sonic i ovaj gainward bi trebalo da su identicni u smislu PCBa (otuda zeleni PCB na Gainwardu), samo se hladjenje razlikuje.
Ako je Gainward skuplji (a verujem da jeste), ne isplati se.

Palit Sonic i ovaj gainward bi trebalo da su identicni u smislu PCBa (otuda zeleni PCB na Gainwardu), samo se hladjenje razlikuje.
Ako je Gainward skuplji (a verujem da jeste), ne isplati se.

Mislis na onaj Palit sonic sa velikim kulerom ili onaj ciji je kuler slican (ili isti nisam siguran) kao obican Palit?

A da li se isplati uzeti Palit ili Gainward GT u odnosu na neki GSO? Mislim na odnos cena/dobijen FPS. Ja se dvoumim trenutno, ili neki od ova dva GT-a ili da uzmem GSO i steknem nesto para... Ali ako ce se videti razlika na Palitu ili Gainwardu kada se lepo klokuju, onda ne bi stekao pare :) :,,: :cigar:

Mislis na onaj Palit sonic sa velikim kulerom ili onaj ciji je kuler slican (ili isti nisam siguran) kao obican Palit?

A da li se isplati uzeti Palit ili Gainward GT u odnosu na neki GSO? Mislim na odnos cena/dobijen FPS. Ja se dvoumim trenutno, ili neki od ova dva GT-a ili da uzmem GSO i steknem nesto para... Ali ako ce se videti razlika na Palitu ili Gainwardu kada se lepo klokuju, onda ne bi stekao pare :) :,,: :cigar:
Postoje obicna i Sonic verzija, imaju razlicite PCBove, na nashem trzishtu imaju i slicne kulere.Verzija na koju ti verovatno mislish je Sonic sa onom zutom plastikom preko PCBa, mislim da je to verzija koja nije namenjena evropskom trzishtu.

Poslednja izmena:
Postoje obicna i Sonic verzija, imaju razlicite PCBove, na nashem trzishtu imaju i slicne kulere.Verzija na koju ti verovatno mislish je Sonic sa onom zutom plastikom preko PCBa, mislim da je to verzija koja nije namenjena evropskom trzishtu.

Da mislim na tu verziju koja ima kuler slican ovom GS Gainwardu.
Pa izmedju Palita i Gainwarda je bolje uzeti Gainward sa ovim kulerom? Ali koliko sam video on je 10e skuplji :mad:

Da mislim na tu verziju koja ima kuler slican ovom GS Gainwardu.
Pa izmedju Palita i Gainwarda je bolje uzeti Gainward sa ovim kulerom? Ali koliko sam video on je 10e skuplji :mad:
Ako mislish da hladjenje na Gainwardu vredi tih 10e vishe ti onda idi na Gainward ali kontam da se onda cena priblizava ceni 8800GT kartica.;)

Ja sam za GSO razlike su male po pitanju performansi, a u ceni ipak solidna.

:wave:

Ja sam za GSO razlike su male po pitanju performansi, a u ceni ipak solidna.

I ja dajem glas za GSO. Evo moja se klokuje do 700/1700/2000 bez problema, a na 1.2v ide i do 770/1800/2100 mozda i vise, nisam probao. Tako klokovana je brza od fabricki klokovanih 9600GT.

Poslednja izmena:
Reci mi sta se dobija od prikljucaka uz nju,jel isto ima dodatno napajanje??

Poslednja izmena:
Ima i senzor za temp i softversku regulaciju voltaze iz onog programa GIGABYTE Gamer HUD.

Nazad
Vrh Dno