Rax13
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 319
Karta ima solidno hladjenje. Svidja mi se.
Palit Sonic i ovaj gainward bi trebalo da su identicni u smislu PCBa (otuda zeleni PCB na Gainwardu), samo se hladjenje razlikuje.
Ako je Gainward skuplji (a verujem da jeste), ne isplati se.
Postoje obicna i Sonic verzija, imaju razlicite PCBove, na nashem trzishtu imaju i slicne kulere.Verzija na koju ti verovatno mislish je Sonic sa onom zutom plastikom preko PCBa, mislim da je to verzija koja nije namenjena evropskom trzishtu.Mislis na onaj Palit sonic sa velikim kulerom ili onaj ciji je kuler slican (ili isti nisam siguran) kao obican Palit?
A da li se isplati uzeti Palit ili Gainward GT u odnosu na neki GSO? Mislim na odnos cena/dobijen FPS. Ja se dvoumim trenutno, ili neki od ova dva GT-a ili da uzmem GSO i steknem nesto para... Ali ako ce se videti razlika na Palitu ili Gainwardu kada se lepo klokuju, onda ne bi stekao pare:,,: :cigar:
Postoje obicna i Sonic verzija, imaju razlicite PCBove, na nashem trzishtu imaju i slicne kulere.Verzija na koju ti verovatno mislish je Sonic sa onom zutom plastikom preko PCBa, mislim da je to verzija koja nije namenjena evropskom trzishtu.
Ako mislish da hladjenje na Gainwardu vredi tih 10e vishe ti onda idi na Gainward ali kontam da se onda cena priblizava ceni 8800GT kartica.Da mislim na tu verziju koja ima kuler slican ovom GS Gainwardu.
Pa izmedju Palita i Gainwarda je bolje uzeti Gainward sa ovim kulerom? Ali koliko sam video on je 10e skuplji![]()
Mislis na onaj Palit sonic sa velikim kulerom ili onaj ciji je kuler slican (ili isti nisam siguran) kao obican Palit?
A da li se isplati uzeti Palit ili Gainward GT u odnosu na neki GSO? Mislim na odnos cena/dobijen FPS. Ja se dvoumim trenutno, ili neki od ova dva GT-a ili da uzmem GSO i steknem nesto para... Ali ako ce se videti razlika na Palitu ili Gainwardu kada se lepo klokuju, onda ne bi stekao pare:,,: :cigar:
Ja sam za GSO razlike su male po pitanju performansi, a u ceni ipak solidna.
Reci mi sta se dobija od prikljucaka uz nju,jel isto ima dodatno napajanje??
zanima me ,koje su temperature karte?
zanima me ,koje su temperature karte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari