Šta je novo?

gainward 8600gt vs splinter cell double agent

• Začetnik teme Začetnik teme altman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

altman

Slavan
Učlanjen(a)
12.07.2007
Poena
301
kartica u igri prikazuje samo glavu sema fishera i neku deformisanu siluetu,dok je pozadina uglavnom jednobojna...

hm, a dodatni podaci? koju mashinu imas? kako se ponasaju druge igre? jer to sve novo? da li si ranije imao takav problem?
to tesko da je grafika "toliko slaba" pa da zbog toga ne radi

hm, a dodatni podaci? koju mashinu imas? kako se ponasaju druge igre? jer to sve novo? da li si ranije imao takav problem?
to tesko da je grafika "toliko slaba" pa da zbog toga ne radi

dvojezgarni athlon 3800+,msi sli platinum 570n,1 gb memorije,520 wati napajanje,menjao sam vise verzija drajvera,zadnji je 158.27.pathc-ovo sam igru na 1.01 pa na1.02 ni to nije pomoglo;u ostalim igrama je bilo veci ili manji problema zavisi od drajvera(fear,far cry)dok u cod2 i raibow six vegas zasada nije bilo problema,na kraju samo da napomenem sa 158.27 drijverom u matto 4 modu za far cry imam interesantnu pojavu da likovi u igri se izuzetno brzo pomeraju;za mene veoma cudno,sta mislis o ovome?

I meni se isto desilo, konfiguracija iz potpisa.
Nego patchovao sam ga na 1.01 pa na 1.02 al ne vredi,
inače drajveri 158.22, igra na full podešavanjima, leti....
osim što je Sem Fisher providan 😡
Nego nisam probao sa 162.18 drajverima jer sam je
dezinstalirao... a igru vratio drugu(ma mrzi me da se ponovo
cimam sa tom igrom...). Jel neko probao sa tim drajverima a
ima tih problema?

ko će više da prati naslove i menja grafičke

offtopic😱naj ko ima kesha da ih baca na grafike:-devil-:

ova kolicina problema sa drajverima nije bas za pohvalu ni ATIju ni nVidia-i....

znam da sam sa 2900xt kad sam je testirao par dana dobijao solidne razlike (cak uocljive u igrama) sa razlicitim drajverima.. no ok imao sam samo 1Gb ddr na Sempiju pa to i nije bilo dovoljno za objektivan test:smoke:

barem asus 2900xt izgleda lepse od asusu 8800gtx :d a cemu ce grafika ako nije "lepa":,,:

Nazad
Vrh Dno