Šta je novo?

Gainward 8600 GT GS

Manndrak

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2007
Poena
304
Daklem imam karticu iz popisa 2 meseca i sta se desava, pocela je da se greje i tera temp preko 100C. Uz to mi se pojavilo neko treperenje monitora iliti kao da idu talasi odozgo nadole. Kuler radi normalno na max, otvoreno mi je kuciste, karticu ne opterecujem zahtevnim igrama, i koristim je na fabrickom kloku od 600MHz, i opet posle 10tak minuta igranja ode preko stotke. Sta moze da bude problem? Moze li mi neko pomoci?

Da li si siguran da ti ventilator radi?

Ili da nije zacepio od prasine (iako je imas tek 2 meseca), ako nije onda su u pitanju podzemne vode, gremlini i sile van ovoga sveta i svega sto je zamislivo! :)

Poslednja izmena:
Najverovatnije hladnjak neprijanja dobro na graficki cip, a treba proveriti i ventilator dali stvarno duva.

Malo je nelogicno da se nakupi toliko prasine za 2 meseca jedino da ga drzi u podrumu :D
Provereno ventilator neradi svoj posao kako treba!

Ok, prasine nema, mreza iznad ventilatora je cista, a ne vidim nesto prasinu ni oko ventilatora, ventilator se vrti ali ...pitanje na koliko obrtaja. U expert tool-u mi pokazuje da je na max. Kako jos da proverim ventilator? Da nosim graf na servis ili mogu nesto sam da vidim?

Vrh Dno