Šta je novo?

Gainward 4850 kabl za tvout

ExR

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2004
Poena
650
Molio bih vlasnike ove Gainward kartice da mi kazu kako su resili pitanje kabla za tvout?
U standardno pakovanje nije ukljucen. Da li ste ga dokupili i gde (moze na pm) ili ste isti pravili ili nesto trece. Ja sam pokusavao sa nekoliko koje sam imao kod sebe ali bezuspesno.
U pitanju je dual slot varijanta ako je to bitno, nije ova iz potpisa :p.
Unapred HVALA!

ja sam iskoristio kabel od nekih drugih kartica posto imam punu kutiji raznih tv-out prikljucaka i ovaj izgleda tako da ima 3 cinc rgb prikljucaka i jedan s-video out i proradilo mi iz prve

ja sam iskoristio kabel od nekih drugih kartica posto imam punu kutiji raznih tv-out prikljucaka i ovaj izgleda tako da ima 3 cinc rgb prikljucaka i jedan s-video out i proradilo mi iz prve

Tnx for info.
Ako mozes da ga uslikas bilo bi extra.

evo to ovako izgleda...skroz dole na slici ti je crni je s-video izlaz i tamo samo ukljucis s-video kabel

Poslednja izmena:
Jos jednom hvala za pomoc.
Inace resen je "problem" sa kablom, tj. do tv-a je bilo :wall:, na kraju probano na drugom tv i radi. Takodje sam iskoristio neke starije adaptere od grafickih koje sam imao, slican ovome samo je spakovan u kutiju gigabyte. Istripovao sam se da nije riknuo tvout, ali sada mi je lakse.

Nazad
Vrh Dno