Šta je novo?

Gadni problemi! Pomoc?

Učlanjen(a)
17.10.2003
Poena
619
Kod ortaka na kompu crkava Commander i neke verzije MV2 Player-a, za ostale programe nisam siguran posto je i ovo izazvalo dosta problema. Sta se desava: programi po instaliranju rade korektno, restartuje se komp i sve opet radi kako treba ALI kada se komp iskljuci i ponovo ukljuci *.exe kao da su mrtvi. Patricija na kojoj je win i na koju su programi instalirani je prethodno formatirana i stavljen je nov win (po drugi put, mislio sam da on zeza), skenirao sam hdd i on je ok. Sta bi moglo da uzrokuje ovakvo ponasanje? Hvala.

Mozda neispravna memorija, pa kada pokusa da nesto ucita u RAM pobrljavi. Baci je na neki test.

Kažeš neke verzije MV2,pa koristiš verziju koja ti odgovara,a ako ti crkava commander,možda ista stvar,skini drugu verziju...

Takodje verovatno RAM
@drpiga to bas i nije neko reshenje

Imao sam slican problem. U pitanu je bio virus w32.jeefo. Fazon je u tome sto kod njega ne pomaze to sto formatiras c particiju jer se on uglavljuje u exe fajlove koje mozda imas i na D-u. Komplet sken odradi pa tek onda novi sistem. I ja sam imao isti problem. Secam se tacno da mi ni TC ni MV2 nisu radili.

Hvala svima! Problem resen. VIRUS

Nazad
Vrh Dno