Šta je novo?

Gadan Problem Sa Internetom

freemind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2004
Poena
319
Ima jedan PROBLEM koji me mnogo NERVIRA 😡 ...Naime posecujem internet stranice i surfujem i KAD SE SKINEM [DISCONEKTUJEM] NEMA NI JEDNE JEDINE STRANICE KOJU SAM POSETIO...Tako da nemam nista u OFFLINE-u i nemogu da procitam nista sto sam POSECIVAO dok sam bio ONLINE. Recimo dok sam OFFLINE kad kliknem i Internet Explorer-u na neki sajt KOJI SAM POSETIO MENI PISE >Can`t display the page< znate onaj text i neka ****** *refresh* ili >Detect Internet Settings< kad nemoze Internet Explorer da ucita stranicu. ZNACI KAKO DA NAMESTIM DA IAM STRANICE SACUVANE U >Temporarry Internet Files< I da pogledam ono sto sam POSETIO KAD SAM BIO NA INTERNETU

MOLIM VAS POMOZITE POLUDECU...

Ala si ga napsovao 🙂
Ako, ako i treba 😉

Uzmi lepo Maxton ili Operu i uzivaj. Ja koristim Operu, imas opciju cak i da podesis cache koliko volis u MB.
IE nisam koristio godinama i zaista ne znam kako se u njemu rade ta podesavanja.
Aj sad lepo pocni da zaboravljas na IE i instaliraj jedan od browsera koje sam naveo gore.
Poz!

p.s.
Maxton je slican IE, tj. na njegovoj osnovi je baziran a Opera ima svoj engine.

npetar je napisao(la):
Ala si ga napsovao 🙂
Ako, ako i treba 😉

Uzmi lepo Maxton ili Operu i uzivaj. Ja koristim Operu, imas opciju cak i da podesis cache koliko volis u MB.
IE nisam koristio godinama i zaista ne znam kako se u njemu rade ta podesavanja.
Aj sad lepo pocni da zaboravljas na IE i instaliraj jedan od browsera koje sam naveo gore.
Poz!

p.s.
Maxton je slican IE, tj. na njegovoj osnovi je baziran a Opera ima svoj engine.

Pa i treba da ga napsujem... ali B`ate to sto kazes za Operu si potpuno U PRAVU.
Pogodi ima je i ja i nemoze da se poredi sa IE... Imam Operu 7.51j ali imam isti problem i stavio sam cache na 500mb i opet nista. Znas li ti molimte pomozi.
HVALA :wave:

Naravno, podesi bas ovako Operu i pevaj 😉

cache_opera.JPG

Ja sam Lud

Ja neznam da li sam lud ili mi noge smrde :S:
Podesio sam bas onako kako si mi ti stavio na slici... skinuo se sa neta i opet NISTA NIJEDNA JEDINA STRANICA pise >Could not locate server http://www.benchmark.co.yu a to mi je homepage i nijednu drugu stranicu nece da otvori nonostop pise ovo.
E DA POLUDIS :d

Stani malo...Da li ti uopšte staviš opciju "Work offline"?Da ti nije prostor predvidjen za Temporary Internet files mnogo mali,tj. 1 MB koliki je minum?Da li imaš instaliran neki softver koji ti automatski briše cache browsera kad se diskonektuješ (Anonymus surfing i te gluposti)?

Kabuto je napisao(la):
Stani malo...Da li ti uopšte staviš opciju "Work offline"?Da ti nije prostor predvidjen za Temporary Internet files mnogo mali,tj. 1 MB koliki je minum?Da li imaš instaliran neki softver koji ti automatski briše cache browsera kad se diskonektuješ (Anonymus surfing i te gluposti)?

Kako da namestim tu opciju "Work offline"
I kako da namestim velicinu Temporary Internet files
A te programe da ih imam neverujem i da ih imam kako da znam. Imam TZ Spyware Adware Remove 7.3 da li sa njim mogu da nadjem ta ****** sto me zezaju...Daj ljudi pomagajte neznam sta da radim ovo mi se nije pre desavalo.Samo sto sam podigao sistem i namestio konekciju na EUnet ovo je pocelo da mi se desava.

Ma meni nije jasno kako si ikad gledao stranice offline u Internet Exploreru ako ne znaš da staviš Work offline? U IE klikneš File pa onda štikliraš Work offline...

Cudno

Ok u redu je sve...Sve sljaka...Nego meni je bench bio homepage
i zbog toga sam mislio da mi offline mode neradi, ali ispostavilo se drugacije...NPR svi ostali sajtovi
mi rade kako treba u offline-u ( b92, krstarica, yahoo, google ) samo benchmark pravi neke
probleme. Da li je to do mene ili do njih... Naime kada ga pregleda sam IE i skinem se sa neta homepage sajta
benchmark nemoze da se prikaze ( znate one IE bubice kad nemoze daucita neku stranu ) a pogledao sam rubriku Video Karte
na benchu i kada ih nadjem preko banera u IE gde se kucaju adrese ja odem na recimo Asus 9999 GE GK i procitam text.Pa onda akda zadam komandu sa sajta
>dalj< ono da izde na sledecu stranicu ono opet nece nego opet moram da trazim prekoba banera ( sto je prilicno dosadno).
U cemu je ovde problem....

Problema nije ni bilo :d

Jednostavno, postoji mogucnost da se nekim stranicama onemoguci da se gledaju offline. Takav je na primer benchmark home page. To je to, ukratko 😉

Nazad
Vrh Dno