Šta je novo?

Gadan problem LG 2X

metalpirat

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poena
320
Nadam se da ce neko uspeti da mi pomogne. Problem je sledeci, telefon sve radi dobro, net, pozivi, salje poruke, pusta muziku sve radi ispravno, ali jedina stvar je to sto on sam gasi ekran i pali. Ponekad to radi cesto na svakih par sekundi nekada radi ok ceo dan pa se u toku noci upali i tako. To se desava vec neko duze vreme. Probao sam da resetujem telefon i popravilo se, jedno mesec dana nije gasio sam ekran, ali kasnije se ponovo pojavilo. Uradio sam i update softver i sve je isto. Da li se neko sreo sa ovakvim problemom? Telefon jednostavno radi kao da neko sam pritiska dugme za gasenje ekrana i ponovo pali. Sve sam probao i nisam uspeo.

HVALA!!!

Nikad sreo tako nesto... Mozda kratak spoj Power button-a?

Ili da promenis kernel, jesi to probao?

Promeni rom,meni se ista stvar desavala na Django Manouche Romu..

telefon nije rutovan, koristi original android imao je 2.2, pa je updatovan na 2.3. Videcu da postavim neki ICS room pa mozda se popravi.

Meni je to pre nedelju dana pocelo da se desava na CM9 (Galaxy S), ne znam da li je neka aplikacija, ali sada mi se na CM10 (koji imam vec par dana) ne desava.

Poslednja izmena:
Onda vrv nije hardware-related, nego ROM-related. A kod O2X izgleda hoce na stock ROMovima...

Meni se to dešavalo jednom u trajanju od tri dana na s trojci. Razlog bila Sports Tracking aplikacija. Posle brisanja ove apliacije više se nije javljao problem. Našao na netu da je to česta pojava i da su najčešći uzročnik sve ove aplikacije koje imaju pristup google maps-u. Pa ti vidi da nemaš neku navigaciju ili tracking aplikaciju ili bilo šta što koristi gmaps.

drugari hvala vam puno. Posto sada koristim sony arc s cim budem kuci probacu da rutujem telefom. Stavicu neki novi ics android, ali cuo sam i da lg konacno resio da uradi update.

ima u mene buraz bas identican problem na svom htc evo 3D-e, znaci fon sam pali-gasi ekran bez ikakvog ljudskog uticaja 😀

Moze biti i da je hardware related, desavalo se na SGS2 da se ekran pali i gasi ali kad se pritisne u gornjem levom uglu problem nestane nego je do samog konektora ekrana.

Nazad
Vrh Dno