Šta je novo?

GA-X48T-DQ6, nece vise nista osim default!

lepiboki

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.01.2009
Poena
169
Znaci od skoro je pocela ploca da glupi, tj mislim da je ploca, jer memorija nije zamenio sam i nju a cpu po nekoj teopriji nema te simptome pa vise ne znam sta da radim. Procesor je Q9550 ona C1 valjda revizija, hladjeno sa Z600 i 2x Silent 12cm fan u principu pise u profilu.

Memorija je bila Geil 1600 ddr3 i sve je lepo radilo i odjednom nece vise nista preko default ma bilo koji god opciju podesim u biosu ona resetuje i vrati na default...znaci dignem za 1 mhz fsb nece mem isto vise ni nista sto promenim nece osim default. Stavio geil na 2133 i opet isto znaci memorija nije jedino sto moze po meni je ploca,cak sam i bios stavio novi...pomagajte... default je inace 1333...

Poslednja izmena:
kako mislsi da resetujem? vracao sam sve na default i to radi al cim izmenim bilo memoriju fsb ili klok procesora resetuje posle prve slike ono gigabyte...sta god menjao jedno od toga cak ne moram n idiram cpu clok ...

ma bila na akciji :)

a i ovi iz geila me ubedjivali da ce to lepo da ploca primi na 2000 dali mi i uputstva...

reset je nemoguce ko ce bre da skida plocu da bi skinuo z600 tj odsrafio...ima li neko drugo resenje?

e bre zemo ne zezaj nego pomagaj...necu default kad je pre lepo bilo na 3.4 :) mada je i 3.6 radilo...sad mi sve sporo :)

Poslednja izmena:
mozda da se dogovorimo da doneses kuciste kod mene da vidimo da podesimo posto i ja koristim sa GA pa verujem da ce mo namestiti nesto ;)

auuuu bolje da svratim p otebe da te odvezem do mene posto moja masina se ne gasi net vuce punom parom :)

aj na MSN ili PM pa da vidimo mozda se nesto i dogovorimo

A zar nije jednostavnije da uradis ClearMOS i da ponovo sve nasviras...
Vec sam se sretao sa tim duhovima na GA plocama i uvek je CMOS radio :D

Izvadio bateriju, sve se vratilo na default sve ponovo setovao i cim bilo sta promenim oko cpu, fsb ili mem sve isto pa makar samo 1 stvar dirao od te 3 i makar promenio samo za par mhz...

izvadio graficku, bocnuo drugu i gle cuda opet ploca oce lepo radi :) na 3.4 bez problema pa i na 3.6 :)

izgleda se nesto pcie magistrala zabagovala...

Nazad
Vrh Dno