Šta je novo?

GA-EX58-UD5 u EVERESTU se ne prikazuje +12V

zexoni70

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2007
Poena
475
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9700X & DeepCool AK620 ZERO DARK ZORIA
Matična ploča
Gigabyte X870E AORUS PRO
RAM
Kingston FURY KF568C34BBEK2-32GB DDR5-6800 CL34
GPU
Gigabyte RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16G
Storage
Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 1TB i WDC WD4005FZBX 4TB
Zvuk
On board Realtek ALC1220 HD Audio, Altec Lansing 5100, Denon AVC-X6700H
PSU
CORSAIR RMx Series RM850x Fully Modular Power Supply ATX 3.1 & PCIe 5.1 (CP-9020270-EU)
Kućište
NZXT H7 Flow Black
Monitor
Dell UltraSharp U2724D
Miš & tastatura
Logitech G502 SE Hero, Gigabyte FORCE K83
Ostale periferije
EPSON EcoTank L6290
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/256 GB
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pre neki dan uzeh ovu plocu ali tek sada primetih da se u EVERESTU i u HWMonitoru v1.14 ne prikazuje vrednost napona za +12V?
Ako neko moze da mi kaze u cemu je fora i jel i kod vas tako(neka okaci sliku):)
Pozz!

Prilozi

• +12V 1.jpg
    +12V 1.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 56
  • +12 V (2).jpg
    +12 V (2).jpg
    82.7 KB · Pregleda: 52
Ako je napon premali ili preveliki plocha uopshte i nebi radila tako da nemash brige a ako ti je toliko vazno koliki ti je napon na +12V uzmi unimer u ruke i izmeri.

Verovatno ce novije verzije tih programa ochitavati i +12V napon...

Zaista cudno za gigabyte...meni su oni jedini uvek pokazivali sve napone i to tacno za razliku od dfi-a recimo koji ih pola nije pokazivao a ono sto je pokazivao je bilo nedaj boze bolno :S:

Zaista cudno za gigabyte...meni su oni jedini uvek pokazivali sve napone i to tacno za razliku od dfi-a recimo koji ih pola nije pokazivao a ono sto je pokazivao je bilo nedaj boze bolno :S:
Da,od zadnje 3 GIGABYTE ploce koje sam imao sve tri su uredno pokazivale napone,ali ova nesto nece!Mora da je nesto zatajilo na relaciji samog senzora ploce i EVERESTA,ajde ko ima ovu plocu neka okaci neku sliku pa da vidim jel i kod njega tako!Pozz!

Poslednja izmena:
meni na ud3r stoji 1.73v :)
ko ga shisha shta pishe kad radi savrsheno.

Ma uredu za ET6,ali ni on ne pokazuje +12V!:D

meni na ud3r pishe lepo, a na ud5 se ne secam da li mi je pisalo, a ako ikad izvuchem natrag moje delove od onog prevaranta, provericu pa cu ti javiti :)

I to sto kazes!:)
Ali sto je najgora stvar kada udjem i u bios nigde ne vidim vrednosti za +12 V?:trust:

I to je sad problem. Iracka kriza, pa odmah to po vaznost. :D
Jel ti sve radi lepo? Ako radi ne cackaj nista i uzivaj. Nemoj se opterecivati nepotrebnim sitnicama. :wave:

MA RADI SVE SAVRSENO KAO SAT,SAMO MALO BODE OCI STO NEMA NIGDE +12V! ;) :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno