Šta je novo?

GA-965P-DS4 rev1.0 i E5200?

mitarus

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
680
Da li bi radilo? Naravno sa najnovijim BIOSem. Na sajtu pise da nije podrzan E5200, ali isto to pise i za E6750 koji je 1333FSB a uz to i klokovan. Mozda ipak nece moci E5200 zato sto je 45nm, bez obzira sto je FSB800?

Glavno pitanje je sledece: ako sa F11 BIOSem ploca prepozna procesor, da li ce sve raditi? Otisao bih u radnju/servis pa ako proradi uzeo bih E5200, a ako nece jeftiniji E2xx0. Zanima me i da li bi mozda naknadno imao nekih problema?

Pitanje je specificno i zamolio bih za sto konkretnije odgovore/iskustva. Hvala :)

EDIT: Sto vise trazim po netu, sve sam manji optimista. Najverovatnije ce ici E2xx0 da se ne stresiram dzabe...

Poslednja izmena:
PA meni je na dfi 965 sa novim biosima radio i e7300 i e8500, tako da je moguce da bi i tebi radio taj 45mikrona procesor. Da garantujem 100% ne mogu :wave:

Najbolje bi bilo, ako imaš od nekog drugara da pozajmiš neki primerak e5200, pa da probaš

Videcu sta mi je ciniti. Ionako je plan da na plocu kroz nekoliko meseci ide Q6600 (valjda nece isceznuti do tada).

Znaci, ako prepozna proc po imenu i POSTuje, to bi trebalo da bude to? Naknadnih problema ne bi trebalo da imam? Teracu ih u servisu da puste neki test na brzaka...

Da je za mene, lako bih ja. Samo da se ukljuci i kupio bih ga. Nego za ortaka, pa mora da radi. Smatra da sam guru za racunare, ne bih da se obrukam :D

Nazad
Vrh Dno