Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Danas sam gledao nešto kod ujaka u firmi na dilerskom portalu, I naletim na GA-945PL-S3P za smešnu cenu sa garancijom od 3 godine :smoke:. Vredi li uzimati nešto ovako staro (OC na njoj me ne zanima)?
Imam je ja, dodushe bez L, solidna plochka ima sve shto treba da ima, a sad zadnjim biosem E5200 radi na njoj tako da za male pare moze solidna makina da se napravi
Revizija jeste 6.6, i verovatno ću je upariti sa Celeronom E1400 za sitne pare. Pretopstavljam da će biti i nekog blagogo OC-a, samo me buni što piše max 2GB rama.... inače bih je odma uzeo...
Revizija jeste 6.6, i verovatno ću je upariti sa Celeronom E1400 za sitne pare. Pretopstavljam da će biti i nekog blagogo OC-a, samo me buni što piše max 2GB rama.... inače bih je odma uzeo...
zaista vise od toga u kombinaciji sa tim celeronom je nepotrebno. A inace i pored toga sta pise da je 2Gb max postoji solidna verovatno da ce raditi 2x2Gb iako je pitanje cemu toliko memorije