Šta je novo?

G9 - koja podloga?

Missoni

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2006
Poena
309
Kupio sam Logitech G9 i sada je na red dosla podloga... obicna krpena vise ne radi posao kao sa dosadasnjim optickim misevima. Video sam dosta postova ovde u drugim temama, relativno su stare pa me zanima preporuka koju podlogu u Bg uzeti? Pretpostavljam neku aluminijumsku, da ne navodim par modela koje sam pronasao u ponudi, neki se poklapaju sa pomenutima ovde nego... molim za preporuku koja konkretno i gde ste je kupili... da ne bude reklamiranja firme ovde, ako imate podatak o firmi moze slobodno odgovor i na priv.

Hvala na savetima :)

Sve preporuke za Razer eXact Mat. Malo je veca, tako da ti za nju treba malo vise prostora na stolu, ali je podloga stvarno dobra. Na speed mis klizi, skoro da nema nikakvog otpora.

Video sam podlogu na netu kako izgleda ali nisam nasao gde ima da se kupi u Bg? Ako moze neka preporuka a da ima ovde da se kupi? :)

Kupio Razer eXactMat zahvaljujuci linku, da ne pominjem ime firme ovde... hvala na savetu, sada jos navikavanje na G9 i podlogu mada sam odigrao 30min CSS i jako dobro je islo. Hvala jos jednom na preporuci i pomoci da nadjem gde kupiti u Bg. :)

Nazad
Vrh Dno