Šta je novo?

G5 Podloga

vkozomar

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
410
Posto sam se namucio sa krpenim podlogama a imao priliku da probam TT TaiChi m2 podlogu i uverio se u kvalitet Alu podloga :smash:

Nisam probao Razer ali na osnovu TT-a mislim da se isplati kupiti pogotovo sto je veca podloga za taman toliko koliko treba profi gejmerima. TaiCi je " malo mala " i pri naglim pokretima prelazi ivicu sto moze da iznervira

Sledeca podloga koja mislim da je najbolja i " nakon testiranja " je parce PVC podne obloge " OPTIMA TARKETT " !!! :smash: i to tip 858 a mislim da mogu i ostale. lako se pere i odrzava a perf je xtra
Po mom iskustvu drivere Set Point mozete komotno skinuti posto meni samo smetaju, ostaviti na win drivere i to na half sense

Ah da iskustvo bazirano na igranju BF2 ;) i usual aplikacijama

nisam probao TT ali Razer i Steelpad podloge su stvarno vrhunske..kad bih mogao da nadjem ovde razer podlogu uzeo bih je momentalno..i steelpad sam jedva iskopao...

e ja sam u adi kupio neku plasticnu sa crnom povrsinom, od dole providna i svetli plavo u krug, ima 4-port USB hub na sebi i kosta 600 dinara :d :d :d Extra sam zadovoljan, vozim mx310 po njoj :)

I ja imam tu podlogu sa 4 USB porta, nervira me sto svetli u krug, ali i ja sam vrlo zadovoljan kako mi radi B58 na njoj

SteelPad S&S je najbolja podloga koju sam ikada imao.Ako joj se nešto desi naručiću još jednu, 50 evra neka ispadne nije važno.Zaista vredi.

Imam misa Logitech G7 i vec duze vreme koristim podlogu
u svakodnevnom radu na kompu
Mouse pad Thermaltake Tai-Chi M2,
precision aluminium mouse pad, 305x225x5mm,
super fine grade PVC precision surface.
Slazem se da je podloga vrhunska.

rekoh ja...stvarno je vrhunska..
ja sam se premishljao da li da uzmem QcK model(koji je kao krpa, na taj fazon) ili S&S i opredelio sam se za S&S..do sada nisam zazhalio..

ja sam za svoj G5 zbudzio optimice podlogu+ parce shvecinih pantalona preko :D ...nerviralo me tumbanje misha preko mousepada (hrapava povrsina), plus sto me nerviralo prebrzo kretanje...pa sam ga tako usporio :p ....makaze, lepak, izolir traka i eto, podloga za G5 :p :p

Poslednja izmena:
ja sam za svoj G5 zbudzio optimice podlogu+ parce shvecinih pantalona preko :D ...nerviralo me tumbanje misha preko mousepada (hrapava povrsina), plus sto me nerviralo prebrzo kretanje...pa sam ga tako usporio :p ....makaze, lepak, izolir traka i eto, podloga za G5 :p :p

Sam svoj majstor! :smash: treba da krenes u serijsku proizvodnju! ;)

Da li ove podloge (Tai Chi i Steelpad) mogu da se nadju i u NS? Koja im je okvirna cena?

200 dinara podloga sa sundjerom ( nisam otvarao :D ), vec 6 meseci i ne mogu da zamislim koriscenje misa bez nje.

Mali dodatak, od skora sam u posedu podloge RAZER EXACTMAT i mogu da kazem :zgran: podloga je strava, velicina odgovarajuca, kvalitet odlican, sto je najbolje igre FPS online rade kao podmazane :eyebrows: sve preporuke ( kad je ping dobar :S: )

Ja koristim KGB e-sports podlogu(first sample):D vecj skoro godinu dana i prezadovoljan sam podlogom,izuzetno kvalitetno odradjena,razer diamondback savrseno klizi po njoj,jedina mala mana joj je sto nije vecja,imam i x-ray thunder 8 podlogu ali ona stvarno ne moze da prismrdi ovoj kgb podlozi.

Poslednja izmena:
ja imam podlogu sledece specifikacije:

-Double A4 4 layers white copy paper with selotejp

Ozboljno od svih podloga a nije da ih nisam probao, najvise mi odgovara papir zalepljen za sto (da bude malo deblji sloj 4-5 "layera" i da bude "double" tj A3)

ja imam podlogu sledece specifikacije:

-Double A4 4 layers white copy paper with selotejp

Ozboljno od svih podloga a nije da ih nisam probao, najvise mi odgovara papir zalepljen za sto (da bude malo deblji sloj 4-5 "layera" i da bude "double" tj A3)

Probao i dobro je al kod mene problem " znoje mi se dlanovi " tako da ne traje dugo :p morao nesto cvrsce da nadjem :d

Uzeo sam Mantis Speed, i miš ide ko po ledu, što mi za sad predstavlja mali problem. Inače vrlo kvalitetna podloga. Em što je velika, em što je kao zakovana za sto.

vkozomar, ta tvoja ima i "control" stranu. Kako miš ide po njoj u odnosu na "speed" stranu?

Uzeo sam Mantis Speed, i miš ide ko po ledu, što mi za sad predstavlja mali problem. Inače vrlo kvalitetna podloga. Em što je velika, em što je kao zakovana za sto.

vkozomar, ta tvoja ima i "control" stranu. Kako miš ide po njoj u odnosu na "speed" stranu?
Sporije ;)
Imas i Mantis Control - slican materijal Mantis Speed-u, iste dimenzije, vizuelno malo diskretnija (ne sljasti toliko kao Speed varijanta)... U svakom slucaju, obe su extra, samo treba probati koja ti vise lezi/odgovara, a to ne moze bas uvek na blic u prodavnici da se provali :S:

btw za neupucene Razer podloge su ogromne tako da ko nema veliki sto nista jer je greota da se sece po pola :D

Price da mis leti po Mantis speed-u, da je ko na ledu i da ne mozes da ga uhvatis nemaju veze sa mozgom :bottle:
Klizi taman koliko treba, toliko da ne pravi prevelik otpor, sto se mene tice voleo bih da je otpor jos manji. Preciznost joj je odlicna tako da neznam zasto bi neko uzeo control.
Topla preporuka ! :wave:

Price da mis leti po Mantis speed-u, da je ko na ledu i da ne mozes da ga uhvatis nemaju veze sa mozgom :bottle:
Klizi taman koliko treba, toliko da ne pravi prevelik otpor, sto se mene tice voleo bih da je otpor jos manji. Preciznost joj je odlicna tako da neznam zasto bi neko uzeo control.
Topla preporuka ! :wave:
Ok, da je bas ko na ledu i da ne mozes da ga uhvatis je preterivanje, ali jeste malo brze. E sad, nisu svi isti i ne odgovara svima da im glatko klizi ;)
Meni licno vise odgovara control :p

Pa sad.............. pre ce biti da je SteelPad 5L najjaca podloga ikada made nego taj itison od qck+...................mislite o tome.................
Ortak dobio od Clanbase-a na poklon SteelPad 5L,i moram priznati da mi se podloga ne svidja,diamondback ne klizi lepo po toj podlozi,ne svidja mi se sto je od plastike,bolje bi bilo da je presvucena platnom,i ako je podloga ultra kvalitetno napravljena,ali mi se zato jako svidja njena velicina.Meni je recimo odlicna podloga X trac:
hammerCurl410x307.jpg

Poslednja izmena:
Da podignem opet ovu temu.

Imam G5 misa i uzeo sam Razer ExactMat podlogu.
G5 mi na ovoj podlozi ocajno radi. NA Control strani podloge, nece uopste da se pomeri, a na speed strani ne moze da isprati iole brzi pokret ruke.

Probao sam razlicita podesavanja brzine, dpi, ubrzanja...
:mad:

Da li je jos neko imao ovakav problem?
Ili da li neko mozda da li postoji resenje da ovo proradi??

Nazad
Vrh Dno