Šta je novo?

G5 ili Copperhead

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Kojeg mišonju je bolje pazariti?
Zanima me prvenstveno kod razera da li je dugoročan?

Razer Copperhead po mom misljenju....samo sto je dosta skuplji...negde od 80-90 evra....

imao sam slicnu dilemu pa sam na kraju kupio mx3100 logitech komlet (sa mx1000 laser misonjom)

Copper izgleda extra, za kvalitet nisam siguran, jer ga nisam imao....

inace, ova dva misa nisu u istoj klasi, jer je Copper skoro duplo skuplji....

U kvalitet izrade preciznost i tako te finese ne ulazim, ali siguran sam da su oba olicnje kvaliteta, ovako na oko Razer cista desetka, i G5 izgleda super ali ne kao ovaj.
Samo zbog cene bi se odlucio za G5 :)

Poslednja izmena:
Oba su extra,znaci nema greske.Sad negde sam procitao da prve serije Razer CH-a koje su stizale kod nas u Evropi su imale problem sa laserom.Dok sa druge strane oba misa su imala teskoce sa glatkim,sjajnim podlogama.U principu sto se tice Logija G5 znam da su svi problemi reseni (prodaju se mnogo vise : mainstream), za Razer CH sumnjam jer se kod nas sa cenom od 90 e (napolju 75 e) ne verujem da se prodaju u velikim kolicinama,uostalom
Razer je firma koja pravi 100% gamerske proizvode.2 tips za kraj : 1. Ako imas veliku saku kao ja niposto Razer CH jer je dosta nizak. 2. Ako se odlucis za Logi G5 onda gledaj da li mozes da nadjes Limited Star Wars edition izgleda strava.

l_02090081.jpg

@djolez
na ovog misonju si mislio?

Poslednja izmena:
A zašto ići po svaku cenu na BakarnuGlavu, kada je Razer u pitanju? Neka čovek razmisli i o DijamantskimLeđima (Diamondback). Nije laser nego optika, ali rezolucije senzora su iste i preciznost je identična - tj. savršena. On je daleko jeftiniji od BakarnoGlavog. I uvek bih ga uzeo pre nego G5. Jedino me stravično iritira kod Razera što svetle u mraku...

Overkill je napisao(la):
Upravo su to razlozi koji idu u prilog Copperheadu.

Lol, da ih nisam probao oba... Razer plastikica ko sa igracki za decu, ergonomija odlicna za miseve od pre 10-ak godina. Mislim... :d

Lol, da ih nisam probao oba... Razer plastikica ko sa igracki za decu, ergonomija odlicna za miseve od pre 10-ak godina. Mislim... :d

Pazi...ergonomija...hm...prvi kontakt sa misem rezultirao je ocajem...odnosno nisam bio siguran hocu li moci da ga koristim...itd. Da li treba da napomenem da sam imao Logitecha godinama (i mislio da je super).Jedno je probati a drugo je koristiti...mis savrseno lezi odnosno ruka savrseno lezi na njemu. Ogromna prednost su ona udubljenja za prste na levom i desnom tasteru...ma da ne nabrajam dalje...pravi igracki mis.S obzirom da vrlo aktivno igram BF mogu da tvrdim da je neuporedivo bolji od Logija...bre sa Logijem posle dva sata igranja bolovi u zglobu...prstima...a sa Razerom nista...mogu da igram jos ko zna koliko...tj. dok zena ne odlepi i ne zapreti sa cekicem :d .

Poslednja izmena:
Namerno nisam pominjao brojne vrednosti već sam rekao "savršena" jer sam znao da će neko da se dohvati tih 2000 DPI :d Još samo kad bi me neko ubedio da oseća razliku od 400 DPI na tolikim vrednostima, to bi bilo super.

Što se tiče ova dva miša, Razer je u prednosti kao igrački miš. Izvanredan je, poseduje savršenu ergonomiju i odličan igrački osećaj (kad se napeto podvije šaka pa kratko "odseče" vrhovima prstiju po tasterima za paljbu :) ). Mada opet, kao što rekoh, pre bih gledao cenovnu klasu nego tehnološku klasu i ne bih suprotstavljao G5 vs CH, već G5 vs DB. DB je jednostavno bolji miš, a sa G5 možete da se hvalite kako imate laser unutra. To što se neće osetiti u odnosu na optiku DB uopšte nije bitno. Bitno je da smo tehnomanijaci i da možemo reći kako imamo laser unutra :D Nebitno je što je DB bolji miš :)

Namerno nisam pominjao brojne vrednosti već sam rekao "savršena" jer sam znao da će neko da se dohvati tih 2000 DPI :d Još samo kad bi me neko ubedio da oseća razliku od 400 DPI na tolikim vrednostima, to bi bilo super.

Što se tiče ova dva miša, Razer je u prednosti kao igrački miš. Izvanredan je, poseduje savršenu ergonomiju i odličan igrački osećaj (kad se napeto podvije šaka pa kratko "odseče" vrhovima prstiju po tasterima za paljbu :) ). Mada opet, kao što rekoh, pre bih gledao cenovnu klasu nego tehnološku klasu i ne bih suprotstavljao G5 vs CH, već G5 vs DB. DB je jednostavno bolji miš, a sa G5 možete da se hvalite kako imate laser unutra. To što se neće osetiti u odnosu na optiku DB uopšte nije bitno. Bitno je da smo tehnomanijaci i da možemo reći kako imamo laser unutra :D Nebitno je što je DB bolji miš :)
i da imas tegicje uz isti:D

Vrh Dno