leksa je napisao(la):gledano kvalitet izrade i ergonomiju, g5.
Overkill je napisao(la):Upravo su to razlozi koji idu u prilog Copperheadu.
Lol, da ih nisam probao oba... Razer plastikica ko sa igracki za decu, ergonomija odlicna za miseve od pre 10-ak godina. Mislim... :d
greska!! DiamondBack ima rez od 1600DPI dok CopperHead ima rez od 2000DPIaali rezolucije senzora su iste i preciznost je identična - tj. savršena
i da imas tegicje uz istiNamerno nisam pominjao brojne vrednosti već sam rekao "savršena" jer sam znao da će neko da se dohvati tih 2000 DPI :d Još samo kad bi me neko ubedio da oseća razliku od 400 DPI na tolikim vrednostima, to bi bilo super.
Što se tiče ova dva miša, Razer je u prednosti kao igrački miš. Izvanredan je, poseduje savršenu ergonomiju i odličan igrački osećaj (kad se napeto podvije šaka pa kratko "odseče" vrhovima prstiju po tasterima za paljbu). Mada opet, kao što rekoh, pre bih gledao cenovnu klasu nego tehnološku klasu i ne bih suprotstavljao G5 vs CH, već G5 vs DB. DB je jednostavno bolji miš, a sa G5 možete da se hvalite kako imate laser unutra. To što se neće osetiti u odnosu na optiku DB uopšte nije bitno. Bitno je da smo tehnomanijaci i da možemo reći kako imamo laser unutra
Nebitno je što je DB bolji miš
![]()
A sta fali tegovima??? :lupko:
ako si mislio na moj post, pogrešno si ga shvatio, naprotiv meni se baš sviđa ta stvar i nervira me što kod razera moram da uzimam razer toolse da bi to omogućio.A sta fali tegovima??? :lupko:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari