Šta je novo?

G15 ali rev1.0

• Začetnik teme Začetnik teme Rossi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rossi

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
650
Ima li nade da se nadje ova tastatura negde, dakle zvao sam nekoliko radnji i dobavljaca i vrlo vrlo teshko...

Ako neko ima info bio bih mu vecno zahvalan 😛

:wave:

EDIT: Da ne bude zabune, to je onaj stariji model, sa plavim osvetljenjem, ne ovo nandjarasto sokocalo 😉

Poslednja izmena:
Ja sam skoro trazio za prijatelja staru verziju, al nema nigde, osim polovnih, iako, meni licno je nova verzija dosta kompaktnija (ova stara mi trenutno zauzima pola stola kuci), i razmisljam da je uskoro menjam za novu. Jedine realne prednosti stare su lepse osvetljenje (individualno, nekom je nova lepsa), i malo veci i sklopiv ekran, ali iste rezolucije kao kod nove.

Nije samo u svetlu razlika, prvi G15 ima tri puta kvalitetniju plastiku, teži je, guma napred je bolja, cela tastatura ima kvalitetniji feel. Meni je u principu bzvz, ali znam jer prvi komšija ima obe, pa se iznervirao kad je otpakovao drugu reviziju. Doduše, prvu je platio skoro 2x više.

Nije samo u svetlu razlika, prvi G15 ima tri puta kvalitetniju plastiku, teži je, guma napred je bolja, cela tastatura ima kvalitetniji feel. Meni je u principu bzvz, ali znam jer prvi komšija ima obe, pa se iznervirao kad je otpakovao drugu reviziju. Doduše, prvu je platio skoro 2x više.

Upravo to, i veca je jedno brat bratu 2 puta 🙂... Vidim ima josh uvek G11 da se kupi, ali mi nije to to 🙂

:wave:

Ako nisi jos uzeo nasao sam danas G15 ver 1.0 u tehnomarketu u Delta City.

Nema je u delta shitiju, bio juce ... :S:

Proverio kod svih dilera, svud i nema nove nigde 🙁

Sto je interesantno juce samo isao malo po prodavnicama jer sam trazio viewsonic 2260wm i ako se dobro secam mislim da sam opet video rev 1.0 u megastores electroniki dole u Dunavskoj ulici.
U ovo sam 99% siguran 🙂.

Sto je interesantno juce samo isao malo po prodavnicama jer sam trazio viewsonic 2260wm i ako se dobro secam mislim da sam opet video rev 1.0 u megastores electroniki dole u Dunavskoj ulici.
U ovo sam 99% siguran 🙂.

Snasho' se on vec 🙂

Nazad
Vrh Dno