nikoola
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.01.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-12600KF / Be Quiet ARGB Pure Loop 2
- Matična ploča
- Asus ROG Strix B760-F Gaming WiFi
- RAM
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB 5200MHz
- GPU
- Asus ROG Strix Gaming OC 3070 8GB
- Storage
- Samsung 980 PRO 512GB
- PSU
- Seasonic FOCUS Plus 850 Gold
- Kućište
- Fractal Design North TG black
- Monitor
- Dell UltraSharp U2722DE
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S & MX Keys
- Laptop
- Macbook Pro 14 M1 16/512GB
- Tablet
- iPad Pro 11 3rd 256GB
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro 256GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Jednostavno ne znam koju tasturu da uzmem.
Pregledao sam svasta preko neta (nisam isprobao, jer u ovom Cacku, je izbor tastatura katastrofalan), ali opet ne znam sta da uzmem. U jednom trenutku ovo, u dfrugom ono i sve tako.
Posto sam shvatio da ne mogu da se odlucim za flat ili ergo, odlucio sam da ostanem pri classicnim tastaturama.
Trenutno se dvoumim, troumim ili sta vec.
Uzeo bih MX3200 komplet ali samo ako mogu da rasparim. tj. da tastaturu prikljucim na MX1000 risiver (pisao sam u drugoj temi). Misa bih prodao.
MX5000 ali samo ako prvo mogu da prodam ovog mog MX1000 misa.
I gledam sad ovu G11. Dodatni tasteri mi ne trebaju, velicina mi nije problem. Ali ono sto me interesuje je... Kakva je za kucanje? Hod tastera? Koliko se i da li cuje? recimo u poredjenju sa nekom tastaturom (MX5000, MX3200...).
Igre ne igram puno vec kucam. Puno, cesto i relativno brzo. E kakva je G11 za to?
Hvala!
Pregledao sam svasta preko neta (nisam isprobao, jer u ovom Cacku, je izbor tastatura katastrofalan), ali opet ne znam sta da uzmem. U jednom trenutku ovo, u dfrugom ono i sve tako.
Posto sam shvatio da ne mogu da se odlucim za flat ili ergo, odlucio sam da ostanem pri classicnim tastaturama.
Trenutno se dvoumim, troumim ili sta vec.
Uzeo bih MX3200 komplet ali samo ako mogu da rasparim. tj. da tastaturu prikljucim na MX1000 risiver (pisao sam u drugoj temi). Misa bih prodao.
MX5000 ali samo ako prvo mogu da prodam ovog mog MX1000 misa.
I gledam sad ovu G11. Dodatni tasteri mi ne trebaju, velicina mi nije problem. Ali ono sto me interesuje je... Kakva je za kucanje? Hod tastera? Koliko se i da li cuje? recimo u poredjenju sa nekom tastaturom (MX5000, MX3200...).
Igre ne igram puno vec kucam. Puno, cesto i relativno brzo. E kakva je G11 za to?
Hvala!