Šta je novo?

FX5600+61.77+farcray 1.0 bela magla?

tvister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
Sa det. 61.77 u igri mi se ne vide teksture (sa 56.72 radi ), tek kad pridjes objektu, inace sve belo. Ne mogu da instaliram patch 1.1 jer mi javlja da igrica nije instalirana (a jeste). Mozda je to zato sto je krekovana verzija. Ne bih stavljao starije drajvere niti igrao u OpenGL-u (brljavi). Jel moze ovo nekako da se resi?
Pozdrav

Moraš da dodaš neke stavke u registry, uradi search na forumu, naći ćeš reg fajl koji ti treba. To je što se tiče v1.1 :)
Što se drajvera tiče, moraćeš da menjaš te ako hoćeš da igraš kao čovek, i kod mene su oni brljavili sa prikazom (voda npr), karta je ti4200.

Patch ti to nece srediti. Odigraj igru na starijim drajverima pa se vrati na ove [tako sam ja uradio - isti problem, ista karta, samo je kod mene radila na 53.xx a nije htela na 56.72]. Demantujte me ako gresim.

I kod mene ti driveri rade katastrofalno u FarCry, a imam FX6800GT. :mad:
Npr. pored pomenutih vasih problema, desava mi se da pomeranje misa secka (kao da je slaba masina), a kada na istom mestu npr. strejfujem (ili napred-nazad) radi glatko. :S: :trust:

POZ :wave:

Meni se deshavalo sa 6x.xx drajverima da pri ulasku u prvi nivo vidim beo ekaran(kao da sam u snegu) i retko gde neku braon crtu. Problem sam reshio instalacijom Omega 67.72 drajvera.
P.S. bar je sa ovim drugim drajverima radilo ok dok nisam izbrisao igricu(od kako sam uzeo wireless internet :banana: dojadile mi sve igrice)
poz

Nazad
Vrh Dno