Šta je novo?

FX5200 problem za Counter strike???

• Začetnik teme Začetnik teme luci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luci

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
619
Momci imam problem!!!
Da bi vam slika bila jasnija,imamo mrezu LAN od 14 korisnika u zgradi,sve normalno radi izuzev jednog drugara koji je dobio karticu FX5200,problem je u tome kada igramo kantere i on pokusa da udje ispise se poruka NEt_send error i jos nesto "ako bude bilo potrebno prepisacu",blokira nam svima igra i moramo da izadjemo svaki put kada hoce da udje jer upropasti igru,medjutim ustanovili smo da mu se gubi i driver za graficku!!!Cudno mi sve to deluje,imao je ranije neku karticu sa kojom je radilo bez premca,cak mi se cini da je bila i slabija od ove 5200,vise nvidinih drivera sam instalirao medjutim uvek isto!!!Ili je nesto u mrezi problem mada razmenjujemo podatke i filmove bez problema!
Hvala u napred!

Ako mu se gubi graficka iz sistema (tj. drajver) povremeno, to moze da znaci konflikt sa ostalim uredjajima na ploci (zbrka oko irq-ova)...mozda proba da zabode mreznu ili modem na neki drugi PCI slot.Takodje treba da provrti neki benchmark za grafiku tipa 3d mark 01\03...mozda je neispravna?..pa kada pukne njemu igra, pukne i lan...

Ima integrisanu mreznu probacu da stavim karticu!!!Pa cu ti javiti!!!

Poslednja izmena:
Hvala ti nex999,mislim da je problem resen,mrezna je u pitanju!

Nazad
Vrh Dno