Šta je novo?

fx 5500 !!

• Začetnik teme Začetnik teme ToxiC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ToxiC

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2002
Poena
679
da li je nako imao iskustva u testiranju i radu ove kartice ???
u zavisnosti od modela gpu@300MHz mem@500MHz i 128-bitna je to sam video na nekom forumu!!!!

Ne treba ti iskustvo, pogledaj testove i specifikacije. U radu je sporija od GF3..

Ah ti gf3 i gf4 🙂
Podsecaju me na BX chipset kod intela...da li ce nvidia ikad vise napraviti nesto tako dobro

he he he !!!!
naravno ako nisi ironican u ovoj konstataciji ja te podrzavam!!!
P.S.
da ne ispadne da kukam ali mi se cini da vecina ljudi na ovom forumu okrece glavu kada vidi da se diskutuje o low-cost hardware-u, ali ima nas dosta koji smo iz varosica i manje razvijenih sredina pa moramo da se skpimo za parce low-cost hardware-a!!!! 🙂

ToxiC je napisao(la):
he he he !!!!
naravno ako nisi ironican u ovoj konstataciji ja te podrzavam!!!
P.S.
da ne ispadne da kukam ali mi se cini da vecina ljudi na ovom forumu okrece glavu kada vidi da se diskutuje o low-cost hardware-u, ali ima nas dosta koji smo iz varosica i manje razvijenih sredina pa moramo da se skpimo za parce low-cost hardware-a!!!! 🙂
Pa ovo ti je mesto gde se okuplja hardveraska "elita". Tvoja primedba nije na mestu, ja cak mogu da primetim da o ultra novom i skupom hardveru diskutuje stalno par istih ljudi. Ostali imaju ili low cost ili ~ prosecne masine.

Hm...

Pitanje za Igor2, jesi li ti ta riba sa tvog avatara? Zasto onda imas musko ime? :wave:

Nazad
Vrh Dno