Šta je novo?

Fusion - Novi odlicni Sega emulator

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Pored toga sto emulira Master System, Game Gear, Genesis (Mega Drive), 32X i SegaCD romove (i to sve u jednom programu), ovaj emulator (koga pravi autor stare Kege) donosi nesto sto nema nijedan drugi: najrealisticniji TV prikaz (vidi Attachment). Znaci, ako zelite "feeling" kao na pravoj Segi, vise ne morate izvlaciti sliku na TV, vec jednostavno aktivirati opciju "TV Mode" (naravno, tu je i obican "Normal" mode).

Sve preporuke za download!
Arhiva je teska tek negde oko 260 kB, u njoj se nalaze samo glavni EXE i readme. Nema instalacije, nema za*ebancije, cisti plug'n'play :)

[Link se nalazi na emulationgalaxy.co.yu u Sega sekciji]

Prilozi

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    87.7 KB · Pregleda: 130
Druze.mozda malo glupo pitanje,ali kako se to koristi tj, kako da pokrenem igru?U pitanju su igre sa SEGA Dreamcast-a.

Inace, Fusion se zvao i emulator Mac racunara za Amiga platformu. Mozda su u pitanju isti autori...

Nije loš. Praktično je isti kao GENS, koji sam do sada koristio za Mega Drive, samo što ima podršku za još par drugih konzola... Sve u svemu - preporuka.

kowalski je napisao(la):
Da li uopste ovaj emulator "vari" igre sa Dreamcasta?

Koliko sam ja razumeo podrzava tzv. SegaCD igrice koje su ustvari igre za originalni Sega Genesys (Mega Drive II) koje idu na CD-u. Postojao je CD uredjaj i za tu konzolu...

Inace, ovaj K-Fusion je prilicno kompatibilan: od 210 romova koliko imam velika vecina je bez problema radila...

Poslednja izmena:
Nije lose, ja imam 239 komata...
A prema nekim nezvanicnim informacijama, postoji 3412 romova za Genesis (ne znam da li su tu ukljuceni svi hackovi, revizije i piratske verzije sa intro ekranima).

Sve o Sega Mega Drive 2 konzoli/Sega Mega CD-u i Sega Mega32X-u imate na http://www.emulationgalaxy.co.yu/md2.php
Uskoro radimo manji update, ali i ovaj tekst bi trebalo da je upotrebljiv

A moj komentar na temu Fusiona je sledeći:

Ovo je naslednik KGena i Kega-e, SMD emulatora koji su nekada važili za najbolje. Fusion karakteriše jednostavnost upotrebe, fantastična kompatibilnost i mnogo bolja podrška za Sega Mega 32X naslove nego u Gensu. Takođe, podržano je i svih 6 Sega Mega 32X CD naslova (igre koje zahtevaju i 32X i Sega Mega CD da bi radile).

Nazad
Vrh Dno