Šta je novo?

Full Screen na MX440 karticama

Stevs

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.08.2000
Poena
649
Interesuje me kako da postignem full screen na MSI MX440 kartici koja ima integrisam tv-out? TV-tool ne radi i koliko vidim ne nameravju da izdaju podršku za MX440?

Isti problem !

Ljudi ako iko zna da resi ovaj problem neka ne odugovlaci vise !!!

Ubi me ovo cekanje ...cheers

Cekajte Nvidiu da se smiluje :D

E ja bih ti rekao kako da resis, al ce opet da me napadnu,...

Uzeo sam je na probu i sutra ujutru je vracam jer Asus V7100 ima tri puta bolji tv-out i sto se tice kvaliteta slike i sto se tice full screena...

Stevs je napisao(la):
Asus V7100 ima tri puta bolji tv-out i sto se tice kvaliteta slike i sto se tice full screena...

Stvarno? Nisam video GF4MX ali svi tvrde da ima *fenomenalan* kvalitet izlaza, bas zanimljivo...
Sto se tice TVToola, jos sam ranije postovao ono sto je JB, autor programa rekao tj da podrske najverovatnije nikada nece ni biti jer nVidia nece da da nikakve potrebne informacije, a izlaz na GF4MX radi na drugacijem principu ('ugradjen' je u cip).

Vince Carter je napisao(la):
Stvarno? Nisam video GF4MX ali svi tvrde da ima *fenomenalan* kvalitet izlaza, bas zanimljivo...
Sto se tice TVToola, jos sam ranije postovao ono sto je JB, autor programa rekao tj da podrske najverovatnije nikada nece ni biti jer nVidia nece da da nikakve potrebne informacije, a izlaz na GF4MX radi na drugacijem principu ('ugradjen' je u cip).

To sam i ja procitao na www.tvtool.de gde takodje autor kaze da je tv izlaz losiji nego standardni.....u svakom sucaju cini mi se da je prikaz dosta zrnastiji....a o full screenu da i ne pricam u ostalom koji ce mi đavo tv izlaz ako ne mogu da gledam ko čovek filmove....

Ja imam Prolink Geforce4 MX440. Na tv prebacim sliku sa nview-a imam cistu sliku i naravno full screen

Nemas border u rezoluciji 640X480 i 800x600?

Stevs je napisao(la):
Uzeo sam je na probu i sutra ujutru je vracam jer Asus V7100 ima tri puta bolji tv-out i sto se tice kvaliteta slike i sto se tice full screena...

Bas me cudi mozda taj MSI nesto ne sljaka kako treba ?

Kod mene na Gainwardu MX440 slika je fenomenalna na TV izlazu !

Vrh Dno