Šta je novo?

Full-scale multiplayer?

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
Posto sam ja nesto neobavesteniji o igrama, interesuje me da li ima u najavi neki opakiji multiplayer koji bi mozda objedinjavao zanrove? Na primer, vojna simulacija, dve strane, ali se na obe strane moze ucestovati kao u raznim 'rodovima'; znaci oni koji se prikljuce kao pesadija vide sve kao recimo Unreal2, oni koji su se prikljucili kao piloti vide sve iz kokpita, itd. Ali svi igraju na istoj mapi i svi mogu sve da krknu. Znaci, kombinacija simulacije letenja (pojednostavljene, naravno), mech robota, 3D pucacine i sta jos znam - mornarica? Ili je tako nesto jos uvek suvise veliki zalogaj?

Sta je to BattleField?

Da citiram cvet kompjutera iz '90 ("Vic o funkcijama"): 'Da li se to maze na hleb ili kupuje u apoteci?'

Sad bih ja mogao da kazem da je to u fazonu MOHAA-e, ali bi ti verovatno i to bilo nepoznato 🙂.
Battlefield je pucaljka u kojoj mozes osim pesacenja da sednes u dzip, kamion, tenk, avion, chamac... i da ubijas sve sto mrda. U MultiPlayer-u moze da se igra FreeForAll ili po timovima. Ima gomila mapa.
Potrazi malo po forumu komentare, utiske i ocene vezane za doticnu, a za ScreenShot-ove ce ti pomoci i Google. Inace igru je izbacio EAGames, pa mozes da svratis i do njihovog sajta.
Nadam se da sam bio od pomoci...

Ah, mislis na 1942? Sasvim sam se utripovao, majke mi i povezao to sa nekim 3D nastavkom od potezne strategije od Blue Bytea.

Anyway, ima li jos nesto tog tipa osim sa svabama? Mislim, toliko sam ih se naubijao po RTCW i slicnim da se plasim da cu da odem na posao sa kalasnjikovim i napravim frku :d

silverglider je napisao(la):
Ah, mislis na 1942? Sasvim sam se utripovao, majke mi i povezao to sa nekim 3D nastavkom od potezne strategije od Blue Bytea.

Anyway, ima li jos nesto tog tipa osim sa svabama? Mislim, toliko sam ih se naubijao po RTCW i slicnim da se plasim da cu da odem na posao sa kalasnjikovim i napravim frku :d
A ja se vec zabrinuo da nisi nikad cuo za BF1942 :mrgreen:
Steta sto RTCW nije dalje unapredjivan - po meni bolje odradjen i mnooogo bolje optimizovan u smislu zahtevnosti...
Trenutno mi ne pada na pamet nista drugo sto lici na BF 🙁

a shta recimo mislite na Planetside od Sonyja http://planetside.station.sony.com/

ili na EVE -> www.eve-online.com - ovo vec igra nekoliko nashih ljudi sa planetariona 🙂 ....shta ja znam...

Nazad
Vrh Dno