Šta je novo?

Fujitsu Siemens v5535 drajveri

Prijatelj2708

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2007
Poena
345
Ljudi gde mogu da nadjem drajvere za ovaj notebook, ali sve (chipset, grafika, audi, wless)? hvala

To i mene muci,imas na njihovom zvanicnom sajtu,ali link zna da zeza,kad kliknes ponekad na download izbaci service unavailable. Kako ti radi windows,pod uslovom da si instalirao XP?

Radi ok samo mi treba drajver za chipset koji nema nigde, ni na njihovom sajtu

A kako ti radi OS, sta si instalirao,kod mog druga XP zeza,gubi se start meni,ne mozes ikonice da pomeras, sta bi to moglo da bude,on pretpostavlja da nesto nije u redu sa servicima,sta god to znacilo?!

ja sam ga kupio pre neki dan i imam instaliran windows xp pro. kod mene od prvog dana radi windows bez problema. ja imam problem sa podesavanjem displeja. imam utisak da su boje jako lose, sve je nekako plavicasto, nisu tako ciste boje kao sto sam imao na obicnom CRT monitoru. ljudi na ovom forumu su mi rekli da podesim kontrast i osvetljenje, ali ja ne znam kako. sta god da uradim nije to to. a i klasicno podesavanje kontrasta ne postoji, vec samo brightness.

kakva je kod vas situacija?

nazoves lepo call centar i oni ti objasne kako step by step, ako se vec ne snalazis sam.... plus njima nije bitno da li koristis ledalan ili nelegalan softwear, bitno je da kazes tacno koji je os da bi ti lakse pomogli....

@Prijatelj2708

Jesi li rešio problem? Ako nisi - imam DVD disk sa kompletnim drajverima, dobio sam ga uz pomenuti notebook...

Poslednja izmena:
Drajvera za 5535 (i za XP i za Vistu) ima na Fujitsu sajtu. Lepo radi i sa XP-om i sa Vistom.

^Mislim da nema za čipset, a na pomenutom disku ima...

Ovaj laptor je trenutno na snizenju i kosta 27.000din. Da li se isplati dati tu sumu za ovaj laptop ili uloziti jos nekih 10ak hiljada i uzeti sa nekom boljom grafikom? Kako se igraju igre na SIS Mirage grafici? Da li mogu da se pokrenu novije FPS igre, a da to radi kako treba, bez seckanja i nerviranja, naravno u nekoj srednjoj rezoluciji i srednjim podesavanjima.

imam amilo pa3515 skoro sam ga kupio devojci, ali imam jedan problem ne znamo kako da ukljucino kameru??

Ovaj laptor je trenutno na snizenju i kosta 27.000din. Da li se isplati dati tu sumu za ovaj laptop ili uloziti jos nekih 10ak hiljada i uzeti sa nekom boljom grafikom? Kako se igraju igre na SIS Mirage grafici? Da li mogu da se pokrenu novije FPS igre, a da to radi kako treba, bez seckanja i nerviranja, naravno u nekoj srednjoj rezoluciji i srednjim podesavanjima.

imam ovu mashinu od oktobra'08... radi super.. naravno testirao sam mnoge OS.. ali najbolje mu radi xpsp3...

shto se tiche igrica.. pa nepreporuchujem ti da se igrash na njemu... malo-vishe ga muchish ;)

ja sam poqshao da igram... npr cs1.6no steam moze da se igra na 640x480 ;) ali pod uslovom da ti je sve na minimum... pogotovu ako igrash sa ludacima koji vole da bacaju dimne bombe.. ;) naravno desi se ponekad pa neobjashnjivo izdje iz igrice.. tako da sam odustao od igranja.. ;)

a naravno preporuchujem ti da dodash josh koju hiljadu i uzmesh neki bolji racunar.. ;)

Nazad
Vrh Dno